0-1ec992.jpeg
Bikupa i trä – spel för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Bikupa i trä – spel för barn

397,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Låt dig förtrollas av vårt nya sortiment av pussel. Detta barnspel i trä kommer att förbättra ditt barns logiska tänkande. Förpackningen innehåller 1 bikupa, 7 bin och 1 klämma.

Barn kan göra sin egen bikupa med detta bikupespel i trä. Setet innehåller en bikupa, bin och honung. Barnen kan lära sig att samarbeta för att bygga sin egen bikupa och skörda honungen.

Att upptäcka bin

Introducera ditt barn till binas värld samtidigt som de utvecklar sina kognitiva färdigheter. De kommer att ha roligt, trivas och lära sig på samma gång, vilket garanterat gör dig lycklig. Det finns sex bikupor i trä, var och en med ett handmålat träbi. Bina har rörliga vingar och kan skjutas upp på kuporna. Barn kan lära sig att räkna bina, sortera dem efter färg och stapla dem. Leksaken är säker och hållbar, vilket gör den perfekt för barn i alla åldrar.
0-7e0362.jpeg

För nyfikna små barn

Detta spel är tillverkat av högkvalitativt naturligt trä och är utformat för att hålla länge och tåla upprepad hantering av barn. Spelet består av en bikupa i trä med flera fack, där varje fack innehåller ett färgglatt träbi. Barnen kan använda de medföljande tängerna för att flytta bina från ett fack till ett annat och lära sig om de olika stadierna i honungsproduktionen. Det här spelet är inte bara roligt, det är också lärorikt. Det hjälper barnen att utveckla koordinationen mellan hand och öga, finmotoriken och förmågan att följa instruktioner. Det är perfekt för barn från 3 år och uppåt.

Pusslet, ett tidlöst spel

Med 2, 48, 150 eller 500 bitar är pussel det perfekta sättet att stimulera barn, från småbarn till tonåringar, med motiv av deras favoritkaraktärer, vackra landskap eller konstverk. Ge bort ett barnpussel nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.