Fiskespel i trä för barn med färgade fiskar
Fiskespel i trä för barn
227,0 kr284,0 kr Select options
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Fiskespel i trä för barn

227,0 kr284,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Du kommer att älska våra modeller av sportfiskespel för de minsta. Här hittar du sifferpaketet och alfabetspaketet, enkla och roliga, så att dina barn kan börja med ordpussel på ett lekfullt sätt. Tillverkad av stötsäkert trä.

Glädjen i att fiska

Fiskespelet i trä för barn är en rolig och pedagogisk leksak som låter barnen utveckla sin hand-öga-koordination, koncentration och tålamod samtidigt som de har roligt. Spelet innehåller en liten trälåda med lock och färgglada träfiskar med magneter inuti. Syftet med spelet är enkelt: barnen måste använda det medföljande fiskespöet i trä för att fånga de magnetiska fiskarna i lådan. Fiskarna har siffror på undersidan så att barnen kan räkna och lära sig siffror när de leker. Fiskarna är också målade i ljusa, attraktiva färger, vilket gör spelet ännu roligare för barnen.

En färgglad leksak i trä

Spelet är tillverkat av högkvalitativa material, t.ex. naturligt trä och giftfria färger, vilket gör det säkert och hållbart för barn. Spelet är perfekt för barn från 3 år och uppåt. Det kan användas ensamt eller i grupp, vilket gör det till ett utmärkt val för födelsedagskalas, regniga dagar eller bara för att leka hemma. Barnen kan också använda sin fantasi för att skapa egna lekar och berättelser kring fiskespelet i trä. Med sin solida konstruktion och ljusa färger kommer det säkert att bli en favorit hos både barn och föräldrar.

Pusslet, ett tidlöst spel

Med 2, 48, 150 eller 500 bitar är pussel det perfekta sättet att stimulera barn, från småbarn till tonåringar, med motiv av deras favoritkaraktärer, vackra landskap eller konstverk. Ge bort ett barnpussel nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.