Äggformade pedagogiska leksaker för barn med gul korg och färgade former
Äggformade pedagogiska leksaker för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Äggformade pedagogiska leksaker för barn

397,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Förvåna de små med detta roliga och lärorika spel. Produkten är tillverkad av plast och innehåller 1 låda med 12 ägg inuti, i 6 olika färger och 12 olika former.

Dessa äggformade pedagogiska leksaker är perfekta för barn i alla åldrar. De är tillverkade av högkvalitativa material och är helt säkra för barn.

Äggen är färgade i ljusa, attraktiva färger som hjälper barn att lära sig och utvecklas. De finns i olika former, perfekt för ditt barn att ha roligt med.

Matlagning för barn

Ditt barn kommer att lära sig grunderna i matlagning med dessa plastägg. De lär sig känna igen färger och former. En perfekt present för de första månaderna. Äggformade pedagogiska leksaker för barn är ett utmärkt sätt att lära ditt barn om olika former och färger. Dessa ägg är tillverkade av mjuk plast och är lätta att hantera för små händer. De är också lätta och kan bäras med vart du än går. Äggen finns i en mängd olika ljusa färger som hjälper till att fånga ditt barns uppmärksamhet.
20413-22e6fd.jpeg
20413-af971a.jpeg

Roliga sätt att lära sig

Äggformade pedagogiska leksaker för barn är roliga, pedagogiska tillbehör som hjälper småbarn att utveckla sin finmotorik, hand-öga-koordination och problemlösningsförmåga. Varje ägg är utformat för att lätt kunna hanteras av små händer och erbjuder en unik sensorisk upplevelse tack vare sin mjuka, behagliga textur. Varje ägg innehåller olika små pedagogiska leksaker, t.ex. pussel, byggsatser eller manipulativa föremål, som hjälper barnen att utveckla sin kreativitet och problemlösningsförmåga. Äggformade pedagogiska leksaker för barn är därför ett utmärkt sätt att uppmuntra den kognitiva och fysiska utvecklingen hos småbarn.

Pusslet, ett tidlöst spel

Med 2, 48, 150 eller 500 bitar är pussel det perfekta sättet att stimulera barn, från småbarn till tonåringar, med motiv av deras favoritkaraktärer, vackra landskap eller konstverk. Ge bort ett barnpussel nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.