Pokémon 3D ask och pikachu grafisk albumhållare på blå bakgrund med effekter
Pokémon 3D grafisk albumhållare
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Pokémon 3D grafisk albumhållare

227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Har du en Pokémon-kortssamlare i ditt liv?

I så fall kommer de att älska denna originella, högkvalitativa Pokémon 3D-grafikalbumhållare! Den rymmer upp till 240 kort, vilket gör den till den perfekta förvaringslösningen för de sällsynta och värdefulla korten.

PVC-materialet är slitstarkt och skyddar korten från slitage. Och ditt barn kommer att bli förtjust över att se sina Pokémon-favoriter på albumhållaren.

Detta grafiska album är den perfekta lösningen för att arkivera och visa upp dina Pokémon-favoritkort! Det har en snygg 3D-design med en bild av Pikachu på framsidan och rymmer upp till 60 kort. Sidorna är gjorda av transparent plast för optimalt kortskydd.

Albumet är en perfekt present

Pokémon 3D grafisk albumhållare är det perfekta sättet att förvara och visa ditt barns Pokémon kortsamling.
Den är tillverkad av högkvalitativ PVC, är hållbar och rymmer upp till 240 kort.
Den livfulla 3D-grafiken kommer säkert att tilltala alla Pokémon-fans, och albumet är en perfekt present till Pokémon-kortsamlare i alla åldrar.
Pokémon 3D Graphic Album Holder är ett officiellt 3D-fotoalbum från Pokémon-serien. Det är tillverkat av högkvalitativ styv plast med en glansig yta.
3D-bilderna är skapade med lentikulär teknik och kan ses utan specialglasögon. Detta fotoalbum är ett utmärkt sätt för Pokémon-fans att stolt visa upp sina favoritbilder.

57305-6ad748.jpeg

Ett oumbärligt tillbehör för samlare

Pokémon 3D grafisk albumhållare är ett viktigt samlartillbehör för alla fans av det berömda japanska videospel- och animationsfranchisen.
Denna högkvalitativa produkt är utformad för att förvara och visa upp dina favorit Pokémon-kort på ett elegant och praktiskt sätt. Den grafiska albumhållaren är tillverkad av högkvalitativa material, vilket garanterar exceptionell hållbarhet och optimalt skydd för dina kort.
Den har ett hårt omslag med en 3D-reliefdesign med emblematiska karaktärer från Pokémon-universumet.
Det är ett måste för alla Pokémon-fans som vill organisera sin samling på ett professionellt och elegant sätt.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.