-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Kampsport nunchaku för barn

170,0 kr

Slut i lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Låt dig förföras av vår nunchaku med svamp som ditt barn kan använda för att träna antingen kampsport eller självförsvar. Materialet gör den slitstark och stötdämpande, vilket gör den praktisk för säker hantering, så vänta inte längre och köp denna nunchaku som kommer att förvåna dem som älskar kampsport i ditt barns omgivning.

Nunchaku är ett traditionellt kampsportsredskap som används i kung fu. Den består av två pinnar som är sammankopplade med en kedja eller ett rep. Pinnarna kan vara tillverkade av trä, plast eller metall. Nunchaku används vanligtvis för att slå en motståndare, men de kan också användas som ett bladvapen för att slå, skära eller hugga.

Materialets hållfasthet

Dessa nunchakus är tillverkade av svamp, vilket gör dem hållbara. Ditt barn kommer att kunna utöva en fysisk sport helt säkert. De kommer att vara vid deras sida under många timmars träning. Ditt barn kommer inte att släppa taget om dem i första taget.
Nunchakus för kampsport för barn är ett utmärkt sätt för unga att utveckla sin koordination och smidighet. De kan också lära sig de grundläggande teknikerna inom kung fu och karate.
Dessa nunchakus är tillverkade av högkvalitativa material och är extremt slitstarka, vilket gör dem idealiska för intensiv användning. De är också lätta och enkla att hantera, vilket gör dem idealiska för barn.

Praktiskt och elegant!

Children’s Martial Arts Nunchaku är ett träningsredskap som är speciellt utformat för unga kampsportsentusiaster.
Utrustningen består av två träpinnar som är sammankopplade med en metallkedja och används för att förbättra barnens koordination, styrka och flexibilitet. Träpinnarna är tillverkade av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och stöttålighet.
De är också lätta, vilket gör det enkelt för barn att hantera nunchakun utan att bli trötta. Metallkedjan är stark och sitter säkert fast i pinnarna, vilket ger bra stabilitet under användning.

På tatamin!

Nunchakus för barn är mer än bara ett spel, de låter dina barn upptäcka en kampsportslärjunge som kommer att vägleda dem och ge dem en solid grund att stå på. Dessa leksaker är speciellt utformade för att respektera deras ergonomi och har noggrant valts ut av våra team.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.