Svart och blå svamp Kung Fu nunchaku
Sponge Kung Fu Nunchaku för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Sponge Kung Fu Nunchaku för barn

284,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Ditt barn kommer att kunna träna Kung Fu när och var de vill med dessa nunchakus. Vänta inte längre och köp dem så att ditt barn kan börja träna. Tack vare materialet kommer de att kunna träna utan några begränsningar, samtidigt som de förblir säkra.

Sponge kung fu nunchaku för barn är ett utmärkt träningsredskap för unga kung fu-utövare. Den är tillverkad av mjuk, lätt svamp, vilket gör den enkel att hantera och mycket bekväm att använda. Svampnunchakus är också idealiska för nybörjare eftersom de inte orsakar skador när de används korrekt.

På väg att bli en expert

Det finns inget mer fantastiskt än att se en expert hantera en nunchaku med lätthet. Ditt barn kan också bli det, med våra svampnunchakus kan de lära sig utan att skada sig. Det bästa sättet för nybörjare att lära sig kampsport. Kung fu-nunchakun med svamp för barn är ett utmärkt träningsredskap. Den är tillverkad av mjuk, lätt svamp, vilket gör den bekväm att hantera och mycket motståndskraftig. Detta träningsredskap är perfekt för både nybörjare och experter inom kung fu. Det är också perfekt för barn, eftersom det är lätt att använda och väldigt roligt. Kung fu-nunchakun med svamp för barn är ett utmärkt sätt att lära sig grundläggande kung fu-tekniker och avreagera sig.
0-011419.jpeg
31191-bde97a.jpeg

En produkt av högsta kvalitet

Kung Fu Sponge Nunchaku för barn är en högkvalitativ produkt som utformats särskilt för unga kampsportare. Denna nunchaku är tillverkad av mjuka, slitstarka material och passar perfekt för barn som vill lära sig att hantera detta traditionella instrument. Svampen som används för att tillverka denna nunchaku ger ett bekvämt och säkert grepp, så att barn kan träna med fullt förtroende. Dessutom absorberar svampen stötar, vilket förhindrar skador vid felaktig hantering. Designen på denna nunchaku är också mycket attraktiv för barn, med ljusa färger och originella mönster.

På tatamin!

Nunchakus för barn är mer än bara ett spel, de låter dina barn upptäcka en kampsportslärjunge som kommer att vägleda dem och ge dem en solid grund att stå på. Dessa leksaker är speciellt utformade för att respektera deras ergonomi och har noggrant valts ut av våra team.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.