Nunchaku med gul svamp
Barnens svamp nunchaku
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Barnens svamp nunchaku

227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Det är dags för ditt barn att börja träna kampsport, och vi har tagit fram dessa fantastiska, slitstarka nunchakus med svamp som kommer att vara precis vid ditt barns sida under träningspassen. Det enda du behöver välja är vilken färg du vill ha: gul eller svart.

Sponge nunchaku för barn är en rolig och säker leksak som kan användas av barn i alla åldrar. Den är tillverkad av mjuka och följsamma material, vilket gör att den passar perfekt för små händer. Svamp-nunchakun är lätt att hantera och låter barnen utveckla sin koordination och smidighet. Det är en perfekt leksak för barn som gillar att röra på sig och ha roligt.

Imponera på världen omkring dig

Dessa svampnunchakus är designade för personer som vill börja träna nunchaku. Ditt barn kommer att kunna imponera på människorna omkring honom genom att ge en glimt av sina färdigheter, de kommer att sublimeras av nunchakuns design som inte lämnar likgiltiga de människor som kommer att titta på den. Barnens svampnunchaku är ett utmärkt tränings- och självförsvarsverktyg. Den är tillverkad av mjuk, lätt svamp, vilket gör den enkel att hantera och mycket säker. Den är också mycket stark, vilket gör den idealisk för barn.

En unik och innovativ produkt

Children’s Sponge Nunchaku är en unik och innovativ produkt som gör det möjligt för yngre barn att lära sig kampsporten nunchaku i fullständig säkerhet. Denna nunchaku är särskilt utformad för barn och tillverkad av en mjuk, lätt svamp som inte orsakar några skador vid oavsiktlig kontakt. Nunchakuns handtag är också täckt av tjockt skum för ett bekvämt och säkert grepp. Kedjorna som förbinder de två delarna av nunchakun är också gjorda av svamp, vilket gör produkten lätt att hantera och mindre farlig än traditionella nunchakus av trä eller metall.

På tatamin!

Nunchakus för barn är mer än bara ett spel, de låter dina barn upptäcka en kampsportslärjunge som kommer att vägleda dem och ge dem en solid grund att stå på. Dessa leksaker är speciellt utformade för att respektera deras ergonomi och har noggrant valts ut av våra team.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.