Multiplikationstabell i trä med regnbågsfärger
Multiplikationstabell i trä
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Multiplikationstabell i trä

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Den första multiplikationstabellen i trä för ditt barn. Finns i två färger och ditt barn kommer att kunna sin multiplikationstabell utantill, från 1×1 till 9×9. Resultaten visas efter hand, så att barnet kan lära sig tillsammans med sina föräldrar eller på egen hand.

Denna multiplikationstabell i trä är perfekt för att lära dina barn multiplikationstabellerna! Den är tillverkad av massivt bokträ, vilket gör den mycket robust och hållbar.

Med denna multiplikationstabell i trä kommer ditt barn att lära sig räkna snabbt.

Min första multiplikationstabell!

Introducera dina barn till aritmetik med denna första multiplikationstabell i trä. Det är ett roligt sätt att lära sig från tidig ålder. Matematik kommer inte att vara någon hemlighet för ditt barn. Multiplikationstabellen i trä är en produkt som är utformad för att hjälpa barn att lära sig multiplikationstabellerna. Den är tillverkad av högkvalitativt trä och har en elegant design. Multiplikationstabellen i trä är enkel att använda och kan användas av barn i alla åldrar. Den är också mycket hållbar och tål vardagligt slitage.

Siffror och färger

Bordet är tillverkat av högkvalitativt trä, vilket gör det hållbart och motståndskraftigt mot vardagligt slitage. Den är utformad för att hjälpa barn att memorera multiplikationstabellerna på ett roligt och interaktivt sätt. Multiplikationstabellen i trä består av flera delar som var och en representerar en annan multiplikationstabell. Varje element är tydligt markerat med motsvarande siffror, vilket gör det lätt att förstå och komma ihåg multiplikationstabellerna. De ljusa, attraktiva färgerna som används på varje element ger också en rolig touch till inlärningsprocessen.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.