Färgad räknesticka i trä med nùmeros
Pedagogisk räknesticka i trä
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Pedagogisk räknesticka i trä

284,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Våra pedagogiska räknestickor i trä är perfekta för att introducera barn till siffror och utveckla deras logiska förmåga. Räknestickorna i bambu finns i olika färger och är säkra för barn. De övningar som föräldrarna föreslår kan vara inspirerade av Mantessori-metoden.

Den pedagogiska räknestickan i trä är det perfekta verktyget för att lära barn att räkna. Den är tillverkad av massivt bokträ och är handmålad i ljusa, attraktiva färger. Räknestickans rundade kanter är mjuka att ta på och säkra för barn. Pinnen är lätt och enkel att hantera, vilket gör den perfekt för små händer. Barn kan enkelt räkna siffrorna på träpinnen och lära sig mer om grundläggande matematiska begrepp.

Kunskapens pinnar

Utveckla ditt barns intelligens från tidig ålder med detta pedagogiska spel. Räknepinnarna i bambu hjälper ditt barn att räkna från förskolan och framåt. Pinnarna finns i olika färger för att hjälpa dem att utveckla sitt logiska sinne. Räknestickan i trä är en perfekt leksak för barn som gillar att lära sig och leka. Den är tillverkad av naturligt trä, vilket gör den hållbar och säker att använda. Barn kan använda den för att räkna till 10, och den är också perfekt för att utveckla barnens finmotorik.
Färgad räknesticka i trä med nùmeros

Färger för räkning

Pinnen är tillverkad av naturligt trä och är stark och tålig mot stötar och repor. Den är också lätt och enkel att hantera, med ett bekvämt grepp för små händer. Räknestickan är utformad för att hjälpa barn att lära sig siffror och matematik på ett roligt och interaktivt sätt. De ljusa, attraktiva färgerna på pärlorna stimulerar barnens fantasi och uppmuntrar dem att utforska och experimentera. Räknestickan i trä är ett utmärkt verktyg för att lära barn de grundläggande begreppen inom aritmetik, t.ex. addition, subtraktion, multiplikation och division.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.