Färgglada frukter i stickat pussel med snöre
Stickning av frukt
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Stickning av frukt

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck denna pedagogiska maskätande fruktleksak. Hålen i olika frukter gör att barnen kan skapa sina egna mönster med hjälp av masken. Dessa leksaker stimulerar barnens kreativitet och förbättrar deras motoriska färdigheter.

Fruktstickningspusslet är en rolig och lärorik leksak för barn. Den består av sex färgglada träbitar som kan sättas ihop för att skapa olika frukter. Barnen kommer att lära sig att känna igen och namnge de olika frukterna samtidigt som de har roligt. Denna leksak är idealisk för barn från 3 år och uppåt.

Det har aldrig varit så enkelt att lära sig med den här leksaken.

Masken är i frukten!

Dessa pedagogiska leksaker efterliknar daggmaskar som äter frukt. De är den perfekta presenten till små barn som lär sig att känna igen former. De rekommenderas också starkt för att utveckla deras motoriska färdigheter. Fruktstickningspusslet är en rolig, interaktiv pedagogisk leksak. Det är perfekt för barn från 3 år och uppåt. Detta färgglada träpussel har 12 bitar. Detta pussel är ett utmärkt verktyg för att lära sig fruktnamn, färger och former.

För små gourmeter

Detta unika pussel är utformat för att se ut som frukt, t.ex. äpplen, bananer, jordgubbar och apelsiner. Varje frukt är tillverkad av material som är mjuka och sköna att ta på, så att barnen kan leka säkert. Fruktstickningspusslet är också ett utmärkt sätt att uppmuntra kognitiv utveckling och koordination mellan hand och öga hos små barn. De olika formerna och färgerna på frukterna hjälper barnen att lära sig känna igen och skilja mellan olika typer av frukt, samtidigt som de stimulerar deras kreativitet och fantasi. Perfekt för barn från 3 år och uppåt.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.