uppsättning med 14 runda, färgglada bitar med olika texturer placerade bredvid en förvaringspåse i tyg
Montessori-utbildningsset med texturerade bitar för barn
170,0 kr227,0 kr Select options
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Montessori-utbildningsset med texturerade bitar för barn

170,0 kr227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Montessoris pedagogiska set med texturerade delar erbjuder små barn ett roligt och interaktivt sätt att lära sig och bli underhållna. Det är en aktivitetsfylld leksak som hjälper ditt barn att utveckla sin kreativitet, koncentration och finmotorik. De kan röra, stapla och sortera dem för en mängd olika inlärningsaktiviteter.

Varje bit har olika textur så att ditt barn kan utveckla sin känsel och känna igen material. Resultatet är stimulerande för både kropp och själ. Förvaringspåsen gör det dessutom enkelt att transportera bitarna och ta med sig aktiviteten vart du än går. Den kommer garanterat att bli ditt barns favoritsysselsättning!

Upptäcka olika texturer

Denna uppsättning texturerade bitar ger barnen en rolig och lärorik upplevelse som tvingar dem att använda sina sinnen, särskilt känseln. Användbart för att träna koordinationen mellan hand och öga och samtidigt stärka kunskapen om olika typer av texturer. Varje set innehåller 7 eller 14 delar i olika färger och texturer, plus en tygpåse för enkel transport och förvaring. De runda bitarna har en träsida vardera, så de kan staplas på varandra för att hjälpa dina små barn att lära sig att skilja på och känna igen variationer i material och träna sina motoriska färdigheter.
0-4bd368.jpeg
uppsättning med 14 runda, färgglada bitar med olika texturer placerade bredvid en förvaringspåse i tyg

Utformad för att hjälpa barn att utveckla sina färdigheter!

Detta Montessori-set med pedagogiska texturerade bitar är utformat för att hjälpa barn att utveckla sina motoriska och kognitiva färdigheter. Delarna är tillverkade av ett slitstarkt material som kan hanteras och staplas utan att gå sönder eller spricka. Bitarnas olika texturer erbjuder en mängd olika taktila förnimmelser som uppmuntrar till utforskning och lärande. Delarna är utformade för att stimulera barns nyfikenhet och fantasi. De finns i en mängd olika klara färger och intressanta former som kan användas för att skapa föremål, scener och spel. Barnen kan också lära sig att räkna och sortera bitarna efter färg och form. Montessoripedagogisk lek är ett utmärkt sätt att hjälpa barn att utveckla sina motoriska och kognitiva färdigheter samtidigt som de har roligt.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.