två små barn sitter vid ett bord och fångar färgglada djur med ett magnetiserat fiskespö i trä
Montessorispel för barn från 2 år och uppåt Magnetiska fiskande djur
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Montessorispel för barn från 2 år och uppåt Magnetiska fiskande djur

374,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Detta Montessori-set för barn från 2 år och uppåt erbjuder timmar av spännande lek för dina små barn. Det färgglada setet består av en träskiva som föreställer ett djur, 2 fiskespön och magnetiska element. De magnetiska fiskespöna har mycket kraftfulla magneter, vilket ger barnen en obestridligt stark förmåga att fånga sina små vänner med lätthet. Denna lekfulla lek kommer att vara lika spännande som den är koncentrerad. Små barn kommer att vara stolta över sin framgång varje gång!

Denna aktivitet är utformad för att stärka koordinationen mellan hand och öga hos barn från 2 år och uppåt, och bidrar till att öka fingerfärdigheten och lära dem att vara exakta. Timmar av roligt och lärande garanteras med detta fantastiska spel som tillverkats enligt Montessoris principer

En aktivitet som förbättrar fingerfärdigheten

Denna magnetiska djurfiskeaktivitet är ett roligt och stimulerande spel som kommer att väcka de små barnens intresse. Du kan fiska efter roliga djur från sjön på ett naturtema. Det är ett roligt sätt att känna igen grodan, sälen eller katten och färgerna som är kopplade till de magnetiserade elementen. Det är också ett bra sätt att träna precision och fingerfärdighet. Om fiskespöna inte är tillräckligt höga för små barns små händer kan du enkelt fästa ett handtag för att hjälpa dem att hantera dem ordentligt. Skicklighetsövningar uppmuntrar kreativt tänkande och koncentration. Det är en aktivitet att dela med familjen eller med barnens vänner, och påminner dem om att gå på tivoli!

Kul och spel

Detta Montessori-spel för barn från 2 år och uppåt, Magnetic Animal Fish, är ett roligt och lekfullt sätt för små barn att utveckla sin finmotorik. Barnen kan använda spöna för att fånga fiskarna och flytta dem runt på brickan. Varje fisk är täckt med en magnet så att barnen kan ha roligt med fiskespöna och utveckla sin finmotorik. Fiskarna är också dekorerade med vackra motiv av vattenlevande djur, vilket ger barnen en stimulerande visuell upplevelse. Detta Montessori-spel är perfekt för att lära barn att ha roligt samtidigt som de utvecklar sina motoriska färdigheter.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.