Leksaksfordon i trä med hål inuti och hjul i trä
Fordonsleksaker i trä
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Fordonsleksaker i trä

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Våra 4-hjuliga träfordonsleksaker i ett stycke uppmuntrar sensorisk utveckling hos småbarn. De finns i en rad olika fordonstyper med minimalistisk ergonomi som är perfekt för tandvård.

Dessa träleksaker är handgjorda av naturliga, miljövänliga material. Träfordon är perfekta för barn i alla åldrar och ger dem möjlighet att utveckla sin fantasi och kreativitet.

Träfordon är också ett utmärkt sätt att uppmuntra barns fysiska och kognitiva utveckling. Träleksaker är ett utmärkt alternativ till plastleksaker och passar perfekt för barn som gillar naturliga, miljövänliga leksaker.

Min första bil!

Dessa fordonsleksaker med träklossar är perfekta för småbarn som håller på att få tandvärk. Fordonens form gör dem lätta att greppa. Barn kan färdas säkert på 4 hjul. En utmärkt födelsedagspresent. Fordonsleksaker i trä är klassiska leksaker som kommer att roa både stora och små! Dessa träfordon är starka och hållbara, perfekta för barn som gillar att leka utomhus. Träbilar, lastbilar, tåg och andra fordon är tidlösa leksaker som kommer att glädja barn i alla åldrar. Träleksaker är också ett bra alternativ om du letar efter miljövänliga leksaker.

En praktisk och innovativ produkt

Leksaksfordon i trä är klassiska, tidlösa leksaker som har funnits i generationer. De är tillverkade av naturliga, hållbara och miljövänliga material, vilket gör dem inte bara roliga för barnen utan också miljövänliga. Dessa leksaker finns i en mängd olika fordonsmodeller, som bilar, lastbilar, tåg, flygplan och mycket mer. Varje modell är utformad med omsorg och känsla för detaljer för att ge en realistisk och uppslukande lekupplevelse. Fordonsleksaker i trä är idealiska för barn i alla åldrar och stimulerar fantasi och kreativitet samtidigt som de utvecklar koordinationen mellan hand och öga och finmotoriken.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.