speldosa med kulor, hjärtformade brickor och ätpinnar i olika färger
Montessori-spel för barn från 3 år och uppåt för att lära sig färger och utveckla fingerfärdighet
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Montessori-spel för barn från 3 år och uppåt för att lära sig färger och utveckla fingerfärdighet

181,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Montessori-setet för barn från 3 år och uppåt är en perfekt aktivitet för små barn som vill lära sig om färger och utveckla sin fingerfärdighet. Setet innehåller olikfärgade plastbollar som är roliga att manipulera med barnens händer eller med de medföljande ätpinnarna. Genom att leka med detta spel lär sig barnen att identifiera färger och berika sitt ordförråd, samtidigt som de tränar sin koncentration.

Vad kan vara trevligare än att se dina småbarns tillfredsställelse när de har klarat av denna aktivitet? Du kommer att vara stolt över dem och de kommer att utveckla sitt självförtroende på samma gång.

En intellektuell och manuell lärlingsutbildning

Detta Montessori-spel för barn från 3 år och uppåt är ett roligt och effektivt sätt att lära sig om färger och utveckla sin fingerfärdighet. Detta färgglada set erbjuder barn dussintals pedagogiska möjligheter som är både stimulerande och underhållande. Varje bit har ett specifikt syfte, t.ex. att sortera färger, välja rätt plats och sätta ihop saker. Det är ett roligt sätt att utveckla motoriken och få barnen att fundera på var de ska lägga kulorna i de vackra, färgglada hjärtformade brickorna. En aktivitet som kräver uppmärksamhet på detaljer och koncentration.
0-64ce2c.jpeg
0-0198ff.jpeg

Utformad för att hjälpa barn att lära sig färger

Detta Montessori-spel för barn från 3 år och uppåt är utformat för att hjälpa dem att lära sig om färger och utveckla sin fingerfärdighet. Det innehåller färgglada träbitar, brädor i en mängd olika former och ytterligare tillbehör för att göra upplevelsen komplett. Barnen kan roa sig med att matcha de färgade bitarna så att de bildar olika former och mönster. Genom att spela spelet kan barnen förbättra sin fingerfärdighet och koordination mellan hand och öga, samtidigt som de lär sig om färger. Bitarna är utformade för att vara lätta att hantera och stapla, vilket hjälper barnen att utveckla värdefull koncentrations- och problemlösningsförmåga. Detta Montessori-spel är ett utmärkt sätt för barn att utveckla sin fantasi och kreativitet, samtidigt som de har roligt och lär sig.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.