Tre leksaker, var och en föreställande en snigel med olika färg, i vilka du måste sätta in rundformade element
Montessori snigel sensorisk lek för spädbarn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Montessori snigel sensorisk lek för spädbarn

227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Montessori Snail Sensory Awakening Game är det perfekta verktyget för att säkerställa full utveckling och stimulans av ditt barns motoriska och kognitiva färdigheter. Den unika designen gör att din lilla utforskare kan börja sin sensoriska resa från 2 månader och utvecklas i successiva steg beroende på ålder och färdigheter.

De runda delarna erbjuder en intressant variation av färger och texturer. De uppmuntrar praktisk utveckling som hand-öga-koordination och taktilt utforskande, samt prasslet som orsakas av visuella variationer.

Detta spel uppmuntrar till konstruktiv fysisk aktivitet, samtidigt som det intellektuellt utvecklar deras finmotorik genom smart lek kombinerat med oförminskad underhållning.

Upptäcka sinnena från tidig ålder

Detta snigelformade Montessori-spel är speciellt utformat för barn som bara är några månader gamla. De klara färgerna, rörelserna och ljuden kommer att hålla ditt barn underhållet medan det utvecklar sina sensoriska färdigheter. Han kommer att kunna arbeta med sina sinnen och sin finmotorik när han koncentrerar sig på att matcha de små elementen på snigelns skal. Låt ditt barn få en oförglömlig upplevelse tack vare Montessoris snigelspel, som är bra för deras utveckling och inlärning. Och varför inte involvera de andra familjemedlemmarna också? Ett roligt sätt att dela och lära.
82212-97675d.jpeg

Att utveckla kognitiva och sensoriska färdigheter

Detta Montessori-spel med sniglar för bebisar är ett utmärkt sätt att hjälpa ditt barn att utveckla sina kognitiva och sensoriska färdigheter. Det innehåller en vacker träsnigel, en tavla med färgglada former och rörliga delar som passar in i snigelns skåror. Ditt barn kan lära sig att identifiera färger och former samtidigt som det förbättrar sin finmotorik och koordination mellan hand och öga. De många olika färgerna och formerna hjälper ditt barn att utveckla sin visuella och spatiala förmåga. Detta Montessori-spel är perfekt för att stimulera spädbarns utveckling och ge dem en introduktion till de grundläggande principerna för inlärning.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.