Ett barn med en boll i handen som siktar mot ett mål i form av en elefant
Montessori-lek för barn från 3 år som kastar bollar mot ett elefantmål för att träna motoriken
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Montessori-lek för barn från 3 år som kastar bollar mot ett elefantmål för att träna motoriken

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Detta Montessori-bollspel är perfekt för att uppmuntra motoriska och spatiala färdigheter hos små barn från 3 år och uppåt. De runda bollarna är perfekta för att undvika skador och gör spelet roligt och lätt att hantera. Den elefantformade måltavlan kommer att bli en succé bland de små, som kommer att bli glada över att kasta sina bollar i den!

Varför inte involvera hela familjen? Det är ett bra sätt att ha trevligt tillsammans och samtidigt utveckla barnens rörlighet och precision. Detta spel är lätt att ta med sig vart man än går, så det är perfekt för att underhålla dina små upptäcktsresande på picknick eller på semestern.

En rolig aktivitet som hjälper till att träna motoriken

Montessori-elefantmålet är en fantastisk och rolig leksak som lär de yngsta barnen att kasta bollar med precision. Det är en leksak som kommer att uppmuntra de små barnens framsteg: den har utformats för att väcka deras intresse och utveckla deras hand-öga-koordination. Det är ett roligt sätt att lära sig! Att lära sig sikta och fånga bollar är riktigt roligt, men för att lyckas måste du ta hjälp av ditt barns talanger: förståelse, skicklighet och koncentration. Detta set består av 3 bollar. Det färgglada elefantformade målet fångar de små barnens blickar och gör detta föremål ännu roligare. Perfekt för att stimulera deras nyfikenhet och samtidigt utveckla deras känsla för precision.
0-a31a73.png
0-261156.jpeg

Perfekt för barn från 3 år och uppåt

Detta Montessori-spel är perfekt för barn från 3 år och uppåt. Det hjälper dem att utveckla sina motoriska färdigheter och ger dem en rejäl dos skoj. Spelet går ut på att kasta bollar mot ett mål som föreställer en elefant. Barnen kan lära sig att sikta och förbättra sin precision. De klara färgerna och geometriska formerna är utformade för att stimulera fantasin och kreativiteten hos små barn. Spelet levereras med 6 mjuka skumbollar, vilket gör det ännu säkrare och roligare. Det är ett utmärkt sätt för barn att utveckla sin motorik och fingerfärdighet.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.