Kubformat spel för tidig inlärning med flera sidor och föremål i olika former och texturer för spädbarn
Montessori-spel med kub för att utveckla barnets sinnen
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Montessori-spel med kub för att utveckla barnets sinnen

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Denna kubformade Montessori-leksak är perfekt för spädbarn som börjar utforska och upptäcka världen. Det är en färgglad kub som är perfekt för att uppmuntra fantasi och finmotorik. Denna leksak innehåller föremål i olika former som består av underhållande texturer. Varje föremål placeras på en av kubens sidor med sitt eget ljud, vilket stimulerar syn, känsel och hörsel.

Låt ditt barn uppleva alla aspekter av kuben och utveckla sitt tänkande och sina sinnen. Ett perfekt kognitivt utforskande för bebisar som upptäcker världen omkring sig.

Denna leksak hjälper också ditt barn att komma igång med fysisk aktivitet, tack vare dess stabila platta form som enkelt kan hållas med ett stadigt grepp när det står upp och börjar sina första steg mot att bli självständigt!

Perfekt för att stimulera små barns sinnen och samtidigt ha roligt

Detta kubformade Montessori-spel är en idealisk pedagogisk produkt för att lära små barn att utveckla sina sinnen. Bebisar kan utveckla sin förmåga att manipulera och urskilja färger och former. Med tre olika sidor har detta föremål flera funktioner som hjälper barn att utvecklas och tänka. Det här otroligt roliga och färgglada spelet hjälper småbarn att växa när de upptäcker olika föremål! Det uppmuntrar utvecklingen av sinnen som känsel, syn och hörsel hos de yngsta barnen från 6 månader.
0-64570e.jpeg
0-64570e.jpeg

Perfekt för att stimulera och utveckla spädbarnets sinnen

Montessori-kubspelet är perfekt för att stimulera och utveckla spädbarnets sinnen. Produkten är utformad med ljusa, attraktiva färger som uppmuntrar till interaktion och lek. Kuberna är fyllda med roliga ljud, varierande texturer och fängslande färger som uppmuntrar barnet att utforska och lära. Den innehåller också ett instruktionshäfte med aktiviteter som är särskilt utformade för att stimulera småbarns nyfikenhet och fantasi. Varje sida av kuben är utformad för att erbjuda en annorlunda och stimulerande upplevelse. Montessori-kuben är ett utmärkt sätt att utveckla barnets sinnen och hjälpa det att växa och lära.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.