röd vävnadsask i form av en buss med djur inuti, i vilken en baby lägger vävnader
Montessori-leksak för sensorisk utveckling, papperslåda för bebisar
227,0 kr295,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Montessori-leksak för sensorisk utveckling, papperslåda för bebisar

227,0 kr295,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Montessori Sensory Awakening Game Tissue Box Bus för spädbarn är ett viktigt verktyg för att hjälpa ditt barn att utforska och ha roligt. Detta spel har utformats av experter som specialiserat sig på utbildning och syftar till att stimulera deras relationella, rumsliga och intellektuella sinnen. Leksaken är perfekt för bebisar som bara är några månader gamla och för äldre förskolebarn, så att de kan upptäcka världen omkring sig samtidigt som de förbättrar sina manuella färdigheter.

Den bussformade lådan har bilder av djur, vilket ger små upptäckare en mängd olika visuella och taktila stimuli när de rör vid den mjuka, färgglada strukturen i tyget. Den röda bussen är helt tillverkad av ett mjukt, tvättbart material och kommer att glädja ditt barn genom att väcka dess känsel, syn och hörsel.

Lekfullt lärande för småbarn

Denna Montessori-bus för bebisar är utformad för att stimulera intellektuell utveckling, taktil känslighet och lek hos småbarn. De klara färgerna och de varierande strukturerna i lådan bidrar till att hålla kvar barnens uppmärksamhet, medan de subtila formerna uppmuntrar finmotorik och utforskande, samt hjälper barnen att bygga upp sin koncentrationsförmåga med hjälp av Montessori-tekniker. Sminkboxen föreställer en buss med söta passagerare ombord. Det är ett utmärkt sätt att utveckla sin visuella förmåga och lära sig känna igen olika djur. Idén är att få de små pappersbitarna att passa inuti. Det är lätt att ta med sig när man är ute och reser, och det kommer säkert att underhålla små barn.
0-d64af7.jpeg
0-7c571a.jpeg

Ett bra sätt att hjälpa ditt barn

Detta Montessori-spel för bebisar är ett utmärkt sätt att hjälpa ditt barn att utveckla sina sinnen. Det är utformat för att stimulera barnets nyfikenhet och förmåga att lära sig och utforska. Spelet består av en bussformad låda som innehåller flera färgglada näsdukar, alla med olika texturer och intressanta mönster. Näsdukarna kan användas för aktiviteter som att manipulera, vika och sortera. Ditt barn kan också lära sig att känna igen färger och texturer och utveckla finmotoriken. Detta spel är perfekt för spädbarn från 3 månader och uppåt och kan användas hemma eller på resande fot.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.