Montessori-tuggleksak i silikon för spädbarn med bakgrund av en pappa med sitt spädbarn
Montessori-tandställ i silikon för bebisar
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Montessori-tandställ i silikon för bebisar

215,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Denna Montessori-leksak i silikon för bebisar är den perfekta följeslagaren för att hjälpa dina småttingar med tänderna från tidig ålder. Med sin ergonomiska, roliga och färgglada design är denna leksak ett utmärkt sätt att hjälpa dina småbarn att lindra smärtan när de får tänder.

Förutom den lugnande effekten kan dina barn utforska de olika delarna av spelet, utveckla sina sinnen och lära sig finmotorik. Perfekt för att hålla dem sysselsatta hemma eller på resande fot. De blir så gott som nya!

Bidrar till småbarns välbefinnande och lärande

Denna Montessori-leksak i silikon för spädbarn är en unik produkt som hjälper till med tandutvecklingen och även tränar sinnena och finmotoriken. En perfekt vardagsleksak som kommer att följa med när de lär sig och utforskar livet. Den färgglada produkten har en mjuk textur som är utformad för att på ett rationellt sätt stimulera småbarns sinnen och nyfikenhet. Varje del är tillverkad av ultramjukt silikon som är avsett att vara giftfritt. Tack vare detta material får man omedelbar lindring, vilket är precis vad småbarn behöver under den viktiga tandvårdsfasen. Denna leksak kan förvaras i kylskåpet för att få ut det mesta av dess lugnande egenskaper.

Den perfekta följeslagaren för små barn

Denna Montessori silikonbit för bebisar är den perfekta följeslagaren för små barn. Den är tillverkad av mjuka, säkra material som gör att barnet kan tugga och lindra smärtan när det får tänder. Bitringen består av flera roliga former, var och en med en unik och färgglad design som fångar barnets uppmärksamhet. De olika texturerna och formerna stimulerar barnets taktila och visuella sinnen samtidigt som de uppmuntrar utvecklingen av finmotoriken. Dessutom är bitringen tillverkad av livsmedelssäker silikon, vilket gör den giftfri och BPA-fri, så du kan vara säker på att ditt barn leker på ett säkert sätt. Denna bitring är ett utmärkt sätt att underhålla och lugna ditt barn, samtidigt som den stimulerar barnets utveckling.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.