Leende mamma leker äggleken med sin unga blonda son
Montessori-barnens spelägg för att lära sig former och färger
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Montessori-barnens spelägg för att lära sig former och färger

227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Detta Montessori-äggspel för barn är ett roligt sätt att lära sig om former och färger, och kommer att stimulera ditt barns nyfikenhet!

Spelet består av 6 ägg i olika färger som alla innehåller olika former. Det är upp till dem att matcha dem genom att försöka stänga äggen på rätt sätt. Tack vare de pedagogiska fördelarna med Montessori-lek kommer det att erbjuda små barn en rolig grund för inlärning samtidigt som de stimulerar sin kreativitet, skapar en känsla av tillfredsställelse när de hittar rätt lösning och lär sig att känna igen vissa former samt utvecklar sitt tålamod.

Denna produkt är tillverkad av ett robust plastmaterial som tål de upprepade stötar och slag som våra små barn kommer att utsättas för under användningen! Dessutom är den ergonomiskt utformad så att små barn kan hålla i den.

En interaktiv leksak för de allra yngsta

Detta set med äggformade element är ett roligt och interaktivt sätt för små barn att lära sig om former och färger. Genom att ha roligt kommer ditt barn automatiskt att börja associera färger med former, vilket hjälper dem att känna igen dem i vardagen. Produktens storlek och ergonomi passar perfekt för små händer, vilket gör den enkel och intuitiv att använda.
0-a20bb9.jpeg
0-eb9611.jpeg

Ett bra sätt för barn att lära sig former

Detta Montessori-äggset för barn är ett utmärkt sätt för barn att lära sig om former och färger. Det innehåller sex färgglada ägg som är utformade för att hjälpa barn att utveckla sina visuella färdigheter och sin förmåga att urskilja olika former och färger. Varje ägg har ett hål där barnen kan sätta in en matchande pusselbit. Barnen måste sedan identifiera äggets form och färg och sätta in motsvarande pusselbit. Barnen kan också roa sig med att skapa olika former och färger genom att kombinera pusselbitarna och äggen. Detta spel är perfekt för barn från 3 år och uppåt.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.