blå filtkvadrat med siffror, matematiska tecken och två händer för att lära sig räkna
Montessori-barnens räknespel
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Montessori-barnens räknespel

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Detta Montessori-spel är perfekt för att lära små barn att räkna. Förutom att lära sig att känna igen siffror kommer barnen att lära sig att utföra matematiska operationer för att utveckla sin känsla för logik.

Filtmaterialet är flexibelt och delarna fästs på den stora kvadraten med kardborreband, vilket är mycket roligt för barnen. Perfekt att hänga på väggen i sovrummet eller köket, för att göra matte när som helst på dagen och få dem att arbeta samtidigt som de har roligt. Dina barn kommer att bli glada över att kunna koncentrera sig och tänka i denna aktivitet, som kommer att tjäna dem hela livet.

Ha kul när du lär dig siffror

Montessori-spelet för att lära sig räkna är ett roligt inlärningsspel som är perfekt för förskolebarn. Dess interaktiva element uppmuntrar barn att räkna och utveckla sina kognitiva färdigheter från en tidig ålder. Med ljusa färger och delar som är lätta att hantera tack vare sitt mjuka material kommer barnen att lära sig samtidigt som de har roligt. Detta kompletta set hjälper dem sedan att addera, subtrahera och till och med multiplicera.

Perfekt för att lära sig räkna

Detta Montessori-spel för barn är perfekt för att lära sig räkna. Det består av färgglada, roliga material som hjälper ditt barn att ha roligt samtidigt som det lär sig. Delarna är tillverkade av naturligt trä, vilket gör dem mycket robusta och hållbara. Varje bit har olika form och färg, vilket hjälper till att utveckla den visuella förmågan och finmotoriken. Barn kan ha roligt när de sorterar och staplar bitarna för att bilda siffror. De kan också lära sig att addera och subtrahera med hjälp av siffrorna på bitarna. Detta spel är ett utmärkt sätt att lära ditt barn grunderna i aritmetik och logik. Ditt barn kommer att bli stolt över att visa sina framsteg och du kommer att bli glad över att se deras självförtroende växa. Detta spel är perfekt för barn mellan 3 och 6 år.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.