Minigitarr med 4 strängar och brunt hjärtmotiv mot vit bakgrund
Mini 4-strängad gitarr med hjärtmotiv
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Mini 4-strängad gitarr med hjärtmotiv

227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Skulle ditt barn vilja lära sig att spela gitarr? Om de precis har börjat kan du ge dem denna 4-strängade minigitarr med hjärtformad rosett. En söt, kompakt och lätt gitarr som din pojke eller flicka kan öva med för att mjuka upp sina fingrar. Denna barngitarr hjälper dem att lära sig grundläggande rytm, strumming och andra tekniker.

Den 4-strängade minigitarren är perfekt för nybörjare eller musikälskare. Den söta designen med hjärtmotiv kommer garanterat att få alla att le. De 4 strängarna är lätta att spela på och ger ett vackert ljud. Det är en utmärkt present till nybörjare eller musikälskare.

Roligt att spela

Denna minigitarr är tillverkad av lätt ABS-plast. Ditt barn kommer inte att ha några problem med att plocka upp den och spela på den. Förutom att den är solid ger de fyra nylonsträngarna ett behagligt ljud. Köp din 4-strängade minigitarr med hjärtat! Denna minigitarr är perfekt för nybörjare och musiker. Den är lätt att spela på och ger ett melodiöst ljud. De 4 strängarna är tillverkade av nylon, vilket gör dem lättare för fingrarna.
3371-ff68f3.jpeg

Ett sött hjärtmotiv

Hjärtmotivet på gitarrens kropp ger instrumentet en touch av charm och romantik, vilket gör det perfekt för nybörjare som vill uttrycka sin kärlek till musik och samtidigt ge sin spelstil en personlig touch. Den eleganta, färgglada designen kommer att tilltala både pojkar och flickor. Oavsett om du reser, campar eller bara spelar i trädgården är den här gitarren ett utmärkt val för alla musiker som vill kunna spela musik var som helst, när som helst.

Musik genom huden

Känner ditt barn sig som en musiker? Ge dem deras första instrument med vårt urval av barngitarrer, speciellt utformade för att passa deras små händer och låta dem spela bekvämt på strängarna.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.