Instickbar igelkott i trä för barn med små delar
Instickbar igelkott i trä för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Instickbar igelkott i trä för barn

624,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Igelkotten kommer att bli ditt barns favoritleksak. En hobby som kommer att hålla dem sysselsatta i timmar. Att fylla i igelkottens alla piggar kommer inte bara att utveckla barnets tankeförmåga, utan kommer också att roa ditt barn och ge honom njutning.

Bitarna har olika former och färger, så barnen kan roa sig med att sortera och matcha dem.

Ett ögonblick med en igelkott

Upptäck vår nya igelkottleksak med instickbara träbitar. Igelkotten är tillverkad av trä och levereras med 25 träbitar för att göra piggarna. Med vår leksak väntar ett lärorikt ögonblick och ren och skär lek för ditt barn. Ditt barn kommer att älska att leka med vår lilla igelkottsleksak, så söt och bedårande för ditt lilla barn.

Tillverkad av högkvalitativt naturligt trä

Den instickbara träigelkotten för barn är en rolig, färgglad och pedagogisk leksak som hjälper små barn att utveckla sin finmotorik, koordination mellan öga och hand och sin kreativitet. Leksaken är tillverkad av högkvalitativt naturligt trä, vilket gör den hållbar och slitstark. Den instickbara träigelkotten består av en igelkottsformad huvuddel och flera färgglada träbitar som kan sättas in i hålen i huvuddelen. Den är tillverkad av högkvalitativt naturträ, är hållbar och slitstark och ger ditt barn många timmars skoj.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.