Färgglada byggklossar i trä för barn
Färgglada byggklossar i trä för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Färgglada byggklossar i trä för barn

284,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Ditt barn kommer att upptäcka färgernas underbara värld. De kan bygga en regnbåge hemifrån med hjälp av vårt färgglada byggset för barn. Flera kombinationer är möjliga, så låt ditt barn föreställa sig den bästa möjliga strukturen.

Det färgglada byggsetet i trä är ett utmärkt sätt för barn att lära sig hur man bygger saker samtidigt som de har roligt. Träbitarna är lätta att hantera och montera, vilket hjälper barnen att utveckla sin finmotorik. Dessutom drar de klara färgerna på bitarna till sig barnens uppmärksamhet och uppmuntrar dem att leka. Detta spel är perfekt för barn från 3 år och uppåt.

Regnbågsögon

Denna barnleksak har sex ringar i regnbågens färger: lila, blå, grön, gul, orange och röd. De åtföljs av sex små räknare, också i regnbågens färger. Leksaken är tillverkad av trä och passar perfekt för barn i förskoleåldern. Detta byggset i trä har 8 färgglada trädelar. Bitarna är lätta att hantera och montera, så att barnen kan utveckla sin finmotorik samtidigt som de har roligt. Spelet uppmuntrar också barnens kreativitet och fantasi. Bitarna kan sättas ihop på olika sätt så att barnen kan skapa sina egna strukturer. Spelet är lämpligt för barn från 3 år och uppåt.
Färgglada byggklossar i trä för barn

Ger en kreativ spelupplevelse

Det färgglada byggsetet i trä för barn är ett set med byggklossar som erbjuder en kreativ och lärorik lekupplevelse för barn. Klossarna är tillverkade av högkvalitativt trä, vilket gör dem hållbara och slitstarka. De ljusa, attraktiva färgerna på klossarna ger setet en glad touch och stimulerar barnens fantasi och kreativitet. Byggsetet innehåller en mängd olika blockformer och storlekar, så att barnen kan skapa en mängd olika strukturer och former. Klossarna kan staplas, ställas på rad eller kombineras för att skapa torn, broar, hus, slott och mycket mer.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.