Repspel i trä för barn
Repspel i trä för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Repspel i trä för barn

568,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Att fixera rätt plats på plattformen genom att föra den genom hålen på de geometriska formerna är vad som väntar ditt barn med vårt repspel i trä. Det är en lärorik upplevelse, men också en kreativ sådan. Låt samtidigt ditt barn lära sig att knyta skosnören, så är de redo att ta på sig ansvaret som en vuxen redan från tidig ålder.

Detta träspel är ett utmärkt sätt för barn att utveckla sin koordination och smidighet. Repen är tillverkade av trä, vilket gör dem mycket starka och hållbara. De är också lätta att hantera, så att barnen snabbt kan komma igång med spelet.

Lite hjälp med snörningen

Låt ditt barn förtrollas av detta spel med träsnören. Spelet innehåller 2 nålar och 2 träsnören samt 6 geometriska former, allt från trianglar till kvadrater och cirklar. Ett träspel som kommer att glädja ditt barn. Trärepspelet för barn är en rolig och lärorik leksak. Barnen kan lära sig att knyta knopar och ha roligt på samma gång. Leksaken är tillverkad av naturligt trä, så den är miljövänlig. Trärepen är också mycket slitstarka, så barnen kan leka länge.
Repspel i trä för barn

Roligt och lärorikt!

Trärepspelet för barn är en rolig och pedagogisk leksak som hjälper barn att utveckla sin koordination, fingerfärdighet och kreativitet. Spelet består av flera träsnören i olika storlekar och färger samt ett stadigt trästöd som håller snörena på plats. Med hjälp av repen kan barnen skapa alla möjliga former och mönster med hjälp av sin fantasi och kreativitet. De kan också leka traditionella replekar som hopprep, korkskruv och bungee cord. Detta spel är perfekt för barn i alla åldrar, eftersom det kan anpassas för att passa deras färdighetsnivå och intresse.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.