Prinsessan Elena d'Avalors gyllene och turkosa palats
Disney – Prinsessan Elena av Avalors palats
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Disney – Prinsessan Elena av Avalors palats

397,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck Disneyprinsessan Elena av Avalors palats, en ung flicka som har räddat sitt kungarike från en häxa och som nu måste ta över tronen och lära sig att styra sitt folk med hjälp av sina vänner med magiska krafter. Ge den här dockan till din dotter så att hon också kan hjälpa prinsessan med de olika scenarierna i Avalor-palatset.

🚚 LEVERERAS TILL DIN DÖRR INOM 48 TIMMAR

Avalors palats

Detta Princess Elena d’Avalor-palats levereras med en rad tillbehör så att din dotter kan dekorera det på olika sätt och leka med prinsessan. Detta magnifika palats är prinsessan Elena av Avalors hem, en modig och beslutsam ung flicka som räddade sitt kungarike från en ond häxas klor. Palatset är byggt av gyllene sten och prytt med magnifika statyer och skulpturer, och är en underbar plats för blivande prinsessor att drömma och leka på. Barnen kommer att älska att utforska palatsets olika rum och samtidigt upptäcka de många berättelserna och legenderna om Elena d’Avalor. Prinsessan Elena d’Avalors palats är en magnifik byggnad som inspirerats av Disneys magiska värld. På innergården finns en stor trappa som leder till den kungliga kammaren, där du hittar dolda skatter och lyxiga rum. I Princess Elena d’Avalors palats kommer du att upptäcka underverk för varje steg och uppleva oförglömliga äventyr.

I den magiska och förtrollande världen

Prinsessan Elenas palats i Avalor är en Disneyleksak som låter barnen leva sig in i den magiska och förtrollande världen i den animerade serien med samma namn. I detta storslagna palats bor prinsessan Elena, en modig och beslutsam ung flicka som måste rädda sitt kungarike från häxan Shurikis onda grepp. Palatset är rikt dekorerat och har många detaljer som kommer att glädja barn. Det har flera rum, bland annat en balsal, en kunglig kammare, ett kök och ett musikrum. Prinsessan Elena av Avalors palats är en Disneyleksak av högsta kvalitet som kommer att ge timmar av lek och äventyr för alla barn som drömmer om att leva livet som en prinsessa

Nattlampa för barn

Upptäck vårt breda utbud av nattlampor för barn, som är mycket mer än bara en enkel sovrumstillbehör. Det är ett mjukt, lugnande litet ljus som hjälper till att jaga bort mörkret, lugnar nattliga rädslor och förvandlar läggdags till en trevlig, lugn stund. Det är den tysta följeslagaren som vakar över dina barns sömn och ger dem det lugn och den komfort de behöver för en natt med fridfulla drömmar. Med sitt mjuka, lugnande ljus skapar nattlampan den perfekta miljön för en avslappnad, lugnande läggdagsrutin.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.