Röd och blå Star Wars ljussabel med rymdbakgrund
Star Wars ljussabel
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Star Wars ljussabel

275,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Detta svärd från Star Wars-filmen är det mest kända svärdet genom tiderna, och inte bara det mest kända, det är också det mest önskade av barn. En dröm för alla barn som gillar Star Wars-filmerna ! Svärdet har ljud precis som i filmen och ger ifrån sig ljud och skiftar i färg när två svärd kolliderar.

Flera färger

Detta berömda svärd har inte bara ett inbyggt ljud som i filmen, utan ändrar också färg när det kolliderar med ett annat svärd, vilket gör det perfekt och till en dröm för alla barn.
Tillverkat av högkvalitativa material, ditt barn kommer att älska att leka med detta svärd.

Ett ikoniskt föremål från den berömda intergalaktiska sagan

Star Wars ljussabel är ett symboliskt föremål från den berömda intergalaktiska sagan.
Detta mytomspunna tillbehör populariserades av Jedi och Sith, de två fraktioner som drabbar samman i Star Wars-universumet. Det är ett futuristiskt vapen som använder en ljusstråle för att skära och tärna genom allt i sin väg.
Star Wars ljussabel är ett mycket uppskattat samlarobjekt bland fans av sagan. Det finns många kopior av ljussabeln, var och en representerar en annan version av det vapen som används av Star Wars-karaktärerna. Ljussablar finns i en mängd olika storlekar och färger, från små modeller i fickformat till stora tvåhandsmodeller.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.