interaktiv leksak för barn baby robot
Baby Robot interaktiv leksak – VTech® – Interaktiva leksaker
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Baby Robot interaktiv leksak – VTech® – Interaktiva leksaker

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Ge ditt barn en pedagogisk leksak som väcker deras nyfikenhet och tränar deras sinnen samtidigt som de har roligt! Vår fantastiska interaktiva Baby Robot leksak från VTech® kommer att stimulera ditt barns motoriska färdigheter tack vare dess många funktioner.

Med sina 4 interaktiva leksidor och över 40 inbyggda sånger, melodier, ljud och fraser kommer ditt lilla barn att arbeta med sin intelligens och lära sig siffror, färger, musiknoter och vokabulär.

🚚 LEVERERAS TILL DIN DÖRR INOM 48 TIMMAR

En robot som hjälper ditt barn att växa upp

Denna interaktiva leksak för barn hjälper dem att utveckla sina sinnen och uppmuntrar motoriska färdigheter tack vare dess många funktioner. Med denna intelligenta robot kommer ditt barn att kunna : Lyssna på roliga sånger och fraser genom att trycka på inlärningsknapparna Lära sig räkna till 5 genom att vrida på nyckeln ovanpå roboten Upptäcka nya roliga ljud och lära sig vokabulär genom att flytta reglaget Dag/Natt Lära sig noter och olika musikstilar genom att vrida på de färgade kugghjulen Dessutom lyser robotens ansikte upp beroende på vilket ljud eller vilken musik som väljs, för att fånga dess uppmärksamhet och uppmuntra den att spela om och om igen. En fantastisk leksak som hjälper ditt barn att lära sig bokstäver, färger, ljud, former och siffror samtidigt som det har roligt!

En rolig design!

Den interaktiva leksaken Baby Robot från VTech® är en perfekt följeslagare för småbarn som vill utforska världen omkring dem. Med sina klara färger och roliga design är denna robot utformad för att stimulera barns fantasi och nyfikenhet. Baby Robot är utrustad med en mängd interaktiva funktioner som uppmuntrar barn att lära sig samtidigt som de har roligt. Bland annat upplysta knappar, sånger, melodier och pedagogiska fraser som hjälper barnen att utveckla sitt ordförråd och sin förståelse för världen omkring dem.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.