Albumhållare för Pokémon-samlingar för barn med anime-figurer på gul bakgrund
Albumhållare för Pokémon-samlingar för barn
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Albumhållare för Pokémon-samlingar för barn

227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Har du ett litet Pokémon-fan i ditt liv? Då är denna Pokémon-samlingsalbumhållare för barn den perfekta presenten för dem!

Den rymmer upp till 240 kort, så att de kan förvara hela sin samling på ett ställe. Dessutom är det en ny stil som är mycket praktisk och lätt att använda.

Barn älskar Pokémon och de kommer att älska detta Pokémon-samlingsalbum ännu mer! Denna albumhållare är perfekt för att förvara och visa upp deras favorit Pokémon-kort. Den är tillverkad av slitstark plast med dragkedja för att hålla korten säkra. Barn kan förvara upp till 60 Pokémon-kort och det finns även ett genomskinligt fönster på framsidan för att visa upp ett av deras favoritkort. Detta Pokémon-samlaralbum är ett måste för alla Pokémon-fans!

Superpraktisk och elegant

Vi presenterar den nya albumhållaren för Pokémon-samlingen! Denna hållare rymmer upp till 240 kort, vilket gör den till den perfekta förvaringslösningen för din samling. Den nya stilen är superpraktisk och snygg, och är en utmärkt present till alla Pokémon-fans! Detta Pokémon-samlingsalbum är den perfekta presenten till barn som älskar serien! Det innehåller och organiserar alla Pokémon-kort och är dessutom prytt med teckningar och illustrationer av de tecknade figurerna. Barnen kommer lätt att kunna hitta sina favoritkort och ha roligt när de samlar dem.

Speciellt utformad för unga samlare

Denna Pokémon albumhållare för barn är ett viktigt tillbehör för alla fans av den berömda serien. Fodralet är särskilt utformat för unga samlare och är perfekt för att förvara och skydda deras favoritspelkort med Pokémon. Albumhållaren är tillverkad av högkvalitativa material och är robust och hållbar, vilket ger optimalt skydd mot repor, veck och andra skador. Den är också mycket praktisk att använda, med en kraftig dragkedja för enkel öppning och stängning.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.