Vänskapsarmband i rött och silverfärgat rostfritt stål mot svart bakgrund
Vänskapsarmband i rostfritt stål
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Vänskapsarmband i rostfritt stål

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Här är den perfekta presenten till din pojke eller flicka! Detta vänskapsarmband med två personer som håller varandra i handen är en utmärkt gåva för att visa din kärlek. Genom att ge det till ditt barn kommer ni att bli de bästa vännerna. Det är också sött och hållbart tack vare sin konstruktion i rostfritt stål.

Vänskapsarmbandet i rostfritt stål är smalt och elegant. Det är tillverkat av det starkaste rostfria stålet och rostar inte. Armbandet är perfekt för vänner som vill bära något speciellt.

Ett hållbart armband

Vänskapsarmbandet i rostfritt stål för barn är en elegant och meningsfull accessoar som representerar vänskap och solidaritet. Det hållbara armbandet är tillverkat av högkvalitativa material och är utformat för att hålla under hela barndomen. Rostfritt stål är exceptionellt motståndskraftigt mot korrosion, rost och fläckar. Dessutom är det icke-allergiframkallande, vilket gör det säkert för känslig hud. Detta vänskapsarmband är enkelt att justera till olika storlekar tack vare de extra länkarna som ingår i förpackningen. Så det passar även handlederna på växande barn.
4547-5a838a.jpeg

Vittne till vänskap

Armbandet har en enkel men snygg design som passar både pojkar och flickor. Förpackningen innehåller två armband i rött och svart, vilket innebär att det ingår ett andra identiskt armband så att ditt barn kan ge det andra till sin bästa vän för att matcha deras accessoarer tillsammans som en symbol för deras starka vänskap. Det är en utmärkt vänskapspresent till barn, särskilt vid speciella tillfällen som födelsedagar eller skolavslutningen. Det är den perfekta accessoaren för att förstärka en stark och varaktig vänskap och hjälpa ditt barn att förstå värdet av vänskap genom ett påtagligt föremål som de kan vårda hela livet.

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.