Superhjältearmband för barn med vit bakgrund
Superhjältearmband för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Superhjältearmband för barn

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Detta fina superhjältearmband kommer att tilltala ditt barn. Om de älskar Avengers är det den perfekta presenten. Din pojke eller flicka kommer att bli förtjust över att bära ett smycke med bilden av sin favoritsuperhjälte på handleden. Batman, Captain America, Iron Man, Thor, Spiderman, Hulken eller Superman – valet är ditt!

Ett superhjältearmband för barn är en unik och originell accessoar. Det är tillverkat av högkvalitativa material och är helt justerbart för att passa de flesta barns handleder. Armbandet är dekorerat med olika superhjältesymboler, vilket gör det perfekt för barn som älskar hjältar.

En originell touch

Superhjältearmbandet för barn är en fantastisk accessoar som får din lilla ängel att känna sig som en superhjälte på uppdrag. Det passar perfekt för barn från 3 år och uppåt och är det perfekta komplementet till alla superhjältedräkter, eller bara för att ge en touch av originalitet till deras outfit för dagen. Den dominerande färgen på armbandet är ljus, med mönster i rött, gult eller grönt beroende på vilken karaktär som valts. Populära motiv är Superman, Spider-Man, Batman och Wonder Woman. Varje armband har också den ikoniska logotypen för den valda hjälten, så att ditt barn stolt kan visa upp sina färger!
4558-96e6e6.jpeg

Ett hållbart armband

Armbandet är tillverkat av slitstarka material som gummi och mjuk silikon och tål de påfrestningar som en typisk aktiv livsstil för barn innebär. Dessutom är det enkelt att justera så att det sitter bekvämt på ditt barns handled. Armbandets unika präglade design är skön att ta på och ger en halkfri struktur som gör att ditt barn är redo för alla äventyr. Det är ett praktiskt och snyggt val för alla barn som vill ha ett enkelt sätt att visa sin kärlek till sina favoritkaraktärer. Med sin hållbarhet, justerbara komfort, klara färger och populära design kommer detta armband snabbt att bli deras favoritaccessoar som de inte vill lämna hemmet utan.

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.