Armband i handvävt rött rep mot svart bakgrund
Handvävt armband av rött rep
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Handvävt armband av rött rep

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du fortfarande efter en present till ditt barn? Gör dem glada med detta fina armband med flätat rep. Detta smycke har omsorgsfullt tillverkats för hand. Din pojke eller flicka kommer att bli glad över att bära det på sin handled. Den iögonfallande röda färgen kommer att framhäva ditt barns handled.

Det handvävda röda reparmbandet är en elegant och tidlös accessoar. Det är tillverkat av flätat bomullsrep och är mjukt att ta på och bekvämt att bära. Det silverfärgade metallåset är säkert och pålitligt, så att du kan bära ditt armband med tillförsikt. Det handflätade röda reparmbandet är ett utmärkt val för alla tillfällen, oavsett om du ska ut på en avslappnad utflykt eller en elegant aftonutflykt.

En minimalistisk stil

Detta armband med lyckoamuletter har en minimalistisk stil. Det passar enkelt till alla typer av klädstilar. Ditt barn kommer att kunna bära det varje dag. Det handvävda armbandet med rött rep är elegant och tidlöst. Det är handgjort av rött bomullsrep, vilket gör det unikt och speciellt. Det är justerbart, vilket gör det perfekt för alla handleder. Det är lätt och bekvämt. Det handflätade armbandet med rött rep är ett utmärkt val för alla tillfällen, oavsett om det är en present eller till dig själv.
4575-6df385.jpeg

En tidlös accessoar

Det handflätade röda reparmbandet är en snygg och trendig modeaccessoar som ger stil till alla ditt barns outfits. Armbandet är tillverkat av rep av hög kvalitet och är starkt och hållbart, vilket gör det perfekt för vardagsbruk. Oavsett om du vill sätta färg på din outfit eller bara vill ha en snygg och mångsidig accessoar är det här armbandet ett bra val. Det är tidlöst och kommer att hålla länge.

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.