3-delat armbandsur i trä för barn med rosa bakgrund och vitt blad
Armbandsklocka i trä i 3 delar för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Armbandsklocka i trä i 3 delar för barn

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Skulle ditt barn vilja ha en klocka? Vår fina armbandsklocka i trä kommer garanterat att falla i smaken! Den här fina klockan är färgglad och finns i form av ett hjärta, en stjärna eller en blomma, och kommer att se bra ut på din pojkes eller flickas handled. Den kommer i tre delar så att ditt barn kan byta ut den när det vill.

Den 3-delade armbandsklockan i trä för barn är ett fantastiskt handgjort smycke. Varje klocka är unik och tillverkad av tre bitar av olika träslag. Klockans eleganta och tidlösa design passar alla stilar. Klockorna är lätta och bekväma att bära, vilket gör dem perfekta för barn.

En lärande klocka

Detta armbandsur i trä är perfekt för barn i skolåldern. Det är funktionellt och praktiskt för att lära dem hur tiden går. Armbandsuret består av ett träarmband, en klocka och en klämma. Träarmbandet är justerbart tack vare den elastiska tråden. Klockan har en rund urtavla i trä med en metallvisare och lättlästa siffror för enkel inlärning. Även denna produkt är tillverkad av naturliga, miljövänliga material.
6440-b8bfd7.jpeg
6440-26f3fa.jpeg

En färgglad och rolig klocka

Detta 3-delade armbandsur i trä för barn är en rolig, praktisk accessoar som är perfekt för små handleder. Träarmbandsuret är inte bara funktionellt, det är också snyggt. De varma, naturliga tonerna i träet ger armbandsuret en rustik, autentisk känsla, medan den enkla, rena designen gör det till en tidlös accessoar som passar alla klädstilar. Färgerna är alla mycket vackra, så ditt barn kommer bara att behöva välja sin favoritmodell!

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.