Armband med färgglada blommor för flickor mot vit bakgrund
Armband med färgglada blommor för flickor
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Armband med färgglada blommor för flickor

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar din dotter att klä sig i bohemisk stil? Ge henne detta vackra, färgglada blomsterarmband i present. Ett originellt armband i klara färger som kommer att pryda hennes handled med stil. Det är väldigt vackert och ger en härlig bohemisk touch till din lilla prinsessas look. Det finns fyra modeller att välja mellan.

Det färgglada blomsterarmbandet är ett elegant och feminint armband som passar perfekt för flickor. Det är tillverkat av högkvalitativa material som gör det mycket bekvämt att bära. Armbandets unika design ger det en mycket chic och elegant look.

Ett flexibelt armband

Det färgade blommotivarmbandet för flickor är ett smycke som är anmärkningsvärt för sin skönhet och elegans. Armbandet är tillverkat av en högkvalitativ metallegering, vilket ger det stor styrka och hållbarhet. Armbandets design består av flera blommiga element som är vackert arrangerade i cirklar runt handleden, vilket ger en färgglad och lekfull touch till alla outfits. Smycket är utformat med en elastisk tråd som passar unga flickors handleder perfekt. Dessutom är det lämpligt för barn med känslig hud, eftersom det inte innehåller några irriterande allergener som nickel eller andra skadliga komponenter.
6460-e41a59.jpeg

En färgglad accessoar

Detta armband är en oumbärlig accessoar för alla spirande fashionistas. Med sina livfulla färger och eleganta blommotiv kommer det att tillföra en touch av skoj och femininitet till alla outfits. Blomstermotiven är vackert tryckta och skapar en slående visuell effekt som säkert kommer att tilltala alla blomsterälskare. Armbandet kan bäras ensamt eller tillsammans med andra accessoarer i samma stil, t.ex. halsband eller örhängen, för att skapa en komplett look. Oavsett om det är en vanlig dag i skolan eller ett speciellt tillfälle som en födelsedagsfest, kommer det alltid att vara passande.

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.