Elastiskt pärlarmband med hängsmycke mot blank vit bakgrund
Pärlarmband med hängsmycke
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Pärlarmband med hängsmycke

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Fall för detta vackra pärlarmband med hängsmycke i form av små flickor eller pojkar. Det är perfekt som present till barn. Det finns i en rad olika färger och passar både pojkar och flickor. Detta glittrande armband i tre delar kommer att se fantastiskt ut på ditt barns handled.

Detta pärlarmband med hänge är ett magnifikt handgjort smycke. Pärlorna är gjorda av naturlig jade, bergskristall och ametist. Hänget är i sterlingsilver. Armbandet är mycket elegant och en utmärkt present för alla tillfällen.

Bekväm att bära

Ge ditt barn detta fina armband i zinklegering på födelsedagen eller bara för att göra dem glada. Det är lätt och tar inte upp för mycket plats. Dessutom anpassar sig den elastiska snodden automatiskt efter ditt barns handled. Detta pärlarmband med hänge är en elegant och trendig accessoar. Pärlorna är tillverkade av plast, vilket gör dem lätta och enkla att bära. Armbandet är elastiskt, vilket gör det bekvämt att bära.
4521-802086.jpeg

Glittrande smycken

Pärlarmbandet med hänge är en elegant och sofistikerad accessoar som ger en feminin touch till alla outfits. Armbandets hänge är en viktig del av dess design och har vackra glittrande figurer. Designen är perfekt för unga tjejer som vill bära smycken på handleden och lägga till en touch av färg. Det kan bäras ensamt för en enkel look eller tillsammans med de andra två armbanden i setet för en ackumulerande effekt. Det passar också alla åldrar och alla klädstilar, från avslappnat till dressat.

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.