4505-bb5baa.jpeg
Enhörningsarmband i 10 delar
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Enhörningsarmband i 10 delar

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Små flickor älskar enhörningar. Ge henne detta söta enhörningsarmband i 10 delar för att göra din flicka glad. Ett färgglatt och snyggt armband som din lilla prinsessa kommer att älska att ha runt handleden när hon går på promenad. Detta armband kommer att ge henne charm!

10-delars enhörningsarmband är ett färgglatt plastarmband med 10 enhörningsformade pärlor. Pärlorna är av hårdplast och armbanden av mjukplast. De är perfekta för små flickor som älskar enhörningar! Armbanden är ca 19 cm långa och kan justeras.

Lätt och enkel att hantera

Detta enhörningsarmband har utformats med barn i åtanke. Förutom att det är sött och roligt att bära är det också väldigt lätt och enkelt att hantera. Det har ett toggle-lås som gör det enkelt att öppna och stänga. Köp detta enhörningsarmband i 10 delar och unna dig en underbar accessoar till alla dina outfits! Armbandet är tillverkat av mjuk, lättviktig plast som gör det enkelt att bära och ta av. Det har 10 enhörningsberlocker, var och en i en annan färg. Armbandet är töjbart, vilket gör det bekvämt att bära.
4505-d00167.jpeg

10 mönster av enhörningar

Varje armband är tillverkat av högkvalitativa material, vilket garanterar exceptionell hållbarhet och lång livslängd. Varje armband har en unik design med präglade enhörningsmotiv, färgglada pärlor och charmiga hängen som ger handleden en touch av magi och förtrollning. Setet innehåller 10 olika armband, vart och ett med sin egen stil och färg. Du kan bära dem tillsammans för att skapa en djärv, iögonfallande look eller bära dem individuellt för att lägga till en subtil touch av nyckfullhet till din outfit. Dessa smycken är perfekta för unga tjejer som precis har börjat bära smycken – förutom att de är vackra, är de ganska diskreta och tar inte upp för mycket utrymme.

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.