6449-d6efba.jpeg
Barnarmband med flerfärgat dinosauriehänge
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Barnarmband med flerfärgat dinosauriehänge

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn att ha ett armband runt handleden? Unna dem då detta söta barnarmband med mångfärgat dinosauriehänge. Med sin originella färg och form kommer detta smycke inte att gå obemärkt förbi på handleden. Oavsett vilken outfit ditt barn bär så kommer detta armband att passa till den.

Barnarmband med flerfärgat dinosauriehänge är ett utklädnadssmycke för barn. Det består av ett flerfärgat elastiskt armband med ett silverpläterat dinosauriehänge. Detta fantasifulla armband för barn är perfekt för små pojkar och flickor som älskar dinosaurier!

Modernt färgat armband

Barnarmband med flerfärgat dinosauriehänge är ett roligt och modernt armband för barn som älskar dinosaurier. Dinosauriehängena som sitter på armbandet kommer att göra ditt barn förtjust. Dinosauriedesignen i starka färger ger en realistisk look åt denna Jurassic-charm som också är väldigt rolig! Armbandet kan bäras ensamt eller kombineras med andra accessoarer som klockor eller örhängen för att göra outfiten komplett. Med sin roliga, ljusa design och erkänt höga kvalitet är denna skapelse en exceptionell gåva till dina små som vill komplettera sin unika och originella look.
6449-9c8320.jpeg

Ett lätt tillbehör

Armbandet är utformat för att passa barns handleder perfekt, med en justerbar längd som passar alla storlekar. Dinosaurierna är tillverkade av slitstarkt resin och sitter säkert fast på armbandet så att de inte tappas bort eller skadas. Själva armbandet är tillverkat av silverlänkar som är lätta och bekväma att bära och skonsamma mot huden hos yngre barn. Barnarmbandet är en rolig och lärorik modeaccessoar som kommer att tilltala alla barn. Med sin lekfulla design och överlägsna kvalitet är det ett perfekt val att ge bort som gåva till ett speciellt barn i ditt liv.

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.