12999-04e853.jpeg
12 stycken armband med Among Us-mönster
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

12 stycken armband med Among Us-mönster

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är ditt barn ett stort fan av spelet Among Us? Tillbringar han mycket tid med att spela det? Då är detta paket med 12 Among Us-armband helt rätt för dem. Ge dem som en present! Du kommer att se att de blir väldigt glada att få dem. Dessutom är detta färgglada, originella smycke lätt att känna igen. Det kommer att se bra ut på ditt barns handled.

Among Us-armbandet är tillverkat av 12 silikonbitar. Varje bit har formen av en Among Us-karaktär och finns i olika färger. Armbandet är justerbart och kan bäras av alla. Det är perfekt för Among Us-fans!

Ett lätt och bekvämt armband

Among Us-armbandet är lämpligt för barn från 3 år och uppåt. Det består av 12 delar så att barnen kan byta ut dem när de vill eller bära flera åt gången. PVC-armbandet är både lätt och bekvämt att bära. Varje armband är tillverkat av högkvalitativa material, vilket garanterar exceptionell hållbarhet och styrka. De är elastiska, så de är lätta att ta på och av, men ändå bekväma och inte skrymmande.
12999-a7db79.jpeg

Ett attraktivt paket

The Among Us motivarmband är ett silikonarmband i 12 delar som är utformat för att likna karaktärerna från det populära videospel med samma namn. Armbanden finns i olika färger och är tryckta med de leende ansiktena på karaktärerna från spelet. De är perfekta för fans av spelet som vill bära sin passion på handleden! Designen föreställer ikoniska karaktärer från spelet, som den lilla bönmannen och de olika besättningsmedlemmarna. De kan bäras ensamma eller kombineras med andra accessoarer för att skapa en unik och originell look.

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.