9084-4269b2.jpeg
Väckarklocka för barn i form av en panda
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Väckarklocka för barn i form av en panda

340,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck denna magnifika lilla väckarklocka i form av en panda. En söt och bedårande accessoar för att dekorera ditt barns sovrum. Den vita färgen matchar alla inredningsstilar. Denna väckarklocka kommer också att väcka ditt barn i tid. Tack vare den kommer ditt barn att kunna gå upp på egen hand.

Denna magnifika pandaformade väckarklocka är den perfekta accessoaren för barnrum. Den är inte bara söt, den är också mycket funktionell. Väckarklockan har ett hörbart alarm som kan ställas in på olika volymnivåer.

Den har också en LED-bakgrundsbelysning så att du kan läsa av tiden i mörkret. Panda-väckarklockan är tillverkad av högkvalitativa material och är helt säker för barn.

Lätt och praktisk

Ratten på denna väckarklocka är lätt att läsa och siffrorna syns tydligt, även i mörker. Bakgrundsbelysningen kan aktiveras med en knapptryckning, så att barnen kan se vad klockan är på kvällen utan att behöva tända lampan. Larmfunktionen är också mycket praktisk. Föräldrar kan enkelt ställa in alarmtiden för att hjälpa sitt barn att gå upp vid önskad tid. Larmet är mjukt och behagligt, så det finns ingen anledning att stressa ditt barn på morgonen. Snooze-funktionen gör också att barnet kan sova några minuter extra innan det går upp. Den är dessutom hållbar och perfekt för vardagsbruk.
9084-f6bfa5.jpeg

En söt väckarklocka

Denna pandaformade väckarklocka är en bedårande och praktisk accessoar som hjälper barn att komma upp på morgonen. Väckarklockan är designad i form av en panda, vilket gör den rolig och lekfull för barn. Färgerna och designen är tilltalande för barn och får dem att vilja gå upp på morgonen. Väckarklockan är enkel att använda, med enkla knappar för att ställa in tid och alarm. Panda-väckarklockan är ett utmärkt val för föräldrar som vill uppmuntra sina barn att gå upp tidigt på morgonen. Med sin söta design och användarvänlighet kommer den säkert att tilltala barn i alla åldrar.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.