Rosa och vit silikon kanin väckarklocka med fjärrkontroll på vit bakgrund
Silikon kanin väckarklocka nattlampa
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Silikon kanin väckarklocka nattlampa

624,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Inga fler upprepade förseningar till skolan! Med denna söta kaninväckarklocka kommer ditt barn att vakna i tid varje morgon. Väckarklockan avger en ljudsignal som varnar barnet när det är dags att vakna. Denna ljusstarka väckarklocka kan också användas som nattlampa för att lysa upp barnets sovrum på natten.

Den söta kaninformade väckarklockan är tillverkad av silikon och passar perfekt i handen. Den har ett inbyggt nattljus som tänds automatiskt när du trycker på knappen. Du kan också ställa in tid och timer. Denna väckarklocka är perfekt för både pojkar och flickor och kommer att ge en touch av stil till din sons rum.

Väckarklocka med fjärrkontroll

Denna kaninväckarklocka i silikon levereras med en fjärrkontroll för inställning och kontroll. Den är mycket enkel att använda och ditt barn kommer inte att ha några problem med att ställa in ett alarm på egen hand. Väckarklockan har en tydlig och lättläst LCD-skärm som visar tid, datum och omgivningstemperatur. Den har också en snooze-funktion, så att du kan skjuta upp alarmet för att få några extra minuters sömn. Det inbyggda nattljuset skapar en lugnande och betryggande atmosfär i sovrummet. Väckarklockan är enkel att använda och programmera, och den är dessutom mycket tyst.
9149-3ec84e.jpeg
9149-945dba.jpeg

Nattljusfunktion

Kaninväckarklockan i silikon är en praktisk och rolig accessoar för barn. Med sin söta, originella design ger den en touch av fantasi till sovrummet eller någon annan bostad. Väckarklockan med nattljus är tillverkad av mjukt, tåligt silikon som är lätt att hantera och behagligt att ta på. Den är också lätt och kompakt, vilket gör den enkel att bära med sig och förvara. Det inbyggda nattljuset avger ett mjukt, lugnande ljus som kan ställas in på ett antal olika intensiteter. Den kan användas som sänglampa för läsning eller för att skapa en varm och mysig atmosfär i rummet.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.