Färgglad barntejp på en vit matta med en liten flicka inuti
Tipi för barnens lek
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Tipi för barnens lek

511,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Detta tipitält med utvändiga stolpar kommer att glädja dina barn. Precis som ett riktigt campingtält har det en nedfällbar dörr och ett fönster. De mångfärgade färgerna kommer att lysa upp dina barn och deras vänner. Lätt att sätta upp och förvara.

Lektipin är en perfekt lekplats för barn. Den är rymlig och ger barnen gott om plats för lek och motion. Tipin är också lätt att flytta, vilket är praktiskt när du har gäster eller vill flytta till ett annat rum.

Färgglad tipi för barn

Denna färgglada tipi kommer att stimulera ditt barn och få dem att känna sig glada när de leker inomhus. Inomhus eller utomhus, ensam eller med vänner, det är en fantastisk present till ditt barn. Barnens lektipi är ett perfekt val för föräldrar som vill erbjuda sina barn en säker och rolig lekplats. Med sin unika design, robusthet och användarvänlighet kommer den säkert att bli ett välkommet tillskott till alla barns sovrum eller lekplats.
Färgglad barntejp på en vit matta med en liten flicka inuti

Ett kompakt tält

Denna tipi erbjuder en säker och bekväm plats att leka, läsa eller vila på, med sin robusta träram och slitstarka bomullstältduk. Tipins generösa mått gör att flera barn kan leka tillsammans utan att känna sig trångbodda. Det ventilerande bomullstyget ger optimal luftcirkulation och skapar en sval och behaglig miljö för barnen. Ytterdörren kan enkelt stängas med tygband, vilket ger total avskildhet för avkoppling eller läsning. Tipin är lätt att montera och demontera och kan förvaras i en praktisk bärväska när den inte används.

Nattlampa för barn

Upptäck vårt breda utbud av nattlampor för barn, som är mycket mer än bara en enkel sovrumstillbehör. Det är ett mjukt, lugnande litet ljus som hjälper till att jaga bort mörkret, lugnar nattliga rädslor och förvandlar läggdags till en trevlig, lugn stund. Det är den tysta följeslagaren som vakar över dina barns sömn och ger dem det lugn och den komfort de behöver för en natt med fridfulla drömmar. Med sitt mjuka, lugnande ljus skapar nattlampan den perfekta miljön för en avslappnad, lugnande läggdagsrutin.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.