Rosa sänggavel med stjärnor i vitt med spjälsäng i rotting och vita lakan
Huvudgavel för spädbarn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Huvudgavel för spädbarn

624,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Sängtipin är perfekt för att skydda eller dekorera ditt barns säng. Den hänger från taket och har ett vackert draperi i ett urval av pastellfärger. Den kan också användas för att dekorera en fåtölj eller en hall.

Denna teepee med sänggavel är ett underbart och roligt tillskott till ditt barns sovrum! Den är tillverkad av 100 % bomull och är helfodrad, vilket gör den superbekväm och mysig. Tipin är också lätt att montera och demontera, vilket gör den perfekt för resor eller förvaring.

Huvudgavel för barn tepee

Denna tipi eller baldakin är perfekt för barnsängar och ger dem lite avskildhet när de sover. Den kan också användas som ett dekorativt föremål i ett annat rum i huset. Baby Headboard Tipi är ett stapelbart och avtagbart dekorativt tillbehör, perfekt för ditt barns sovrum. Den är tillverkad av ett lättviktigt tyg som fästs på en rund struktur. Det är en mycket säker produkt, eftersom det inte finns någon risk att den faller av. Ditt barn kommer att kunna använda den med fullständig sinnesfrid. Dessutom är den lätt att ta hand om, eftersom den kan tvättas i maskin.

Ett behagligt utrymme

Denna teepee med sänggavel är ett unikt och originellt dekorativt tillbehör som kommer att ge en touch av charm till ditt barns sovrum. Den är utformad för att fästas på väggen precis ovanför barnets barnsäng, vilket skapar en mysig och bekväm plats där ditt barn kan vila tryggt. De mjuka färgerna lugnar barnet och skapar en mysig plats för tupplurar eller nattvila.

Nattlampa för barn

Upptäck vårt breda utbud av nattlampor för barn, som är mycket mer än bara en enkel sovrumstillbehör. Det är ett mjukt, lugnande litet ljus som hjälper till att jaga bort mörkret, lugnar nattliga rädslor och förvandlar läggdags till en trevlig, lugn stund. Det är den tysta följeslagaren som vakar över dina barns sömn och ger dem det lugn och den komfort de behöver för en natt med fridfulla drömmar. Med sitt mjuka, lugnande ljus skapar nattlampan den perfekta miljön för en avslappnad, lugnande läggdagsrutin.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.