Sött litet gult barnhus i ett sovrum framför ett fönster
Sött litet hus för barn
1136,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Sött litet hus för barn

1136,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Tipi i form av ett färgglatt barnhus. Mycket rymligt, med 1 dörr och 3 fönster. Barnen kan stå upp inuti och placera tillbehör, kuddar, bord och stolar inuti. Snygg dekoration med vågiga band ovanför fönstren och på taket.

Denna tipi är den perfekta stugan för barn! De kommer att kunna leka, vila eller bara använda den som ett personligt utrymme. Tyget är tillverkat av 100 % naturlig bomull, vilket gör det mycket mjukt att ta på. Kanterna är fållade och förstärkta för extra styrka. Tipin är lätt att montera och demontera, vilket gör den perfekt för resor. Den levereras också med en förvaringspåse, vilket gör den enkel att transportera.

Tepee-hus för barn

Tipitältet är perfekt för alla barn, så att de kan växa upp och leka med sina vänner. Ge dem den här gåvan och låt dem välja sin favoritfärg. Det är ett litet hus i form av en tipi, med tak och runda fönster. Det har ett rosa, blått eller gult tryck, med massor av dekorationer och fina detaljer. Det är en underbar plats att leka och koppla av på, perfekt för barn i alla åldrar. Perfekt för att stimulera fantasin och hitta på historier, vila, läsa och varför inte ta en tupplur!

Ett tält som är lätt att sätta upp

Denna tipi är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för att hålla länge och tåla de mest intensiva lekar. Designen på detta lilla hus är helt enkelt bedårande. Med sina klara färger och roliga mönster kommer det att ge en touch av charm till alla barns sovrum. Det söta lilla huset är lätt att montera och demontera. Det kan sättas upp på bara några minuter, utan verktyg eller specialkunskaper. När det är monterat blir det en rymlig och bekväm plats för barnen, med gott om utrymme för kuddar, gosedjur och andra tillbehör.

Nattlampa för barn

Upptäck vårt breda utbud av nattlampor för barn, som är mycket mer än bara en enkel sovrumstillbehör. Det är ett mjukt, lugnande litet ljus som hjälper till att jaga bort mörkret, lugnar nattliga rädslor och förvandlar läggdags till en trevlig, lugn stund. Det är den tysta följeslagaren som vakar över dina barns sömn och ger dem det lugn och den komfort de behöver för en natt med fridfulla drömmar. Med sitt mjuka, lugnande ljus skapar nattlampan den perfekta miljön för en avslappnad, lugnande läggdagsrutin.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.