Rosa hängande barntepe med gosedjur framför en grå vägg
Barnens hängande tipi
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Barnens hängande tipi

795,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Detta teepee eller halvcirkelformade tält har många användningsområden. Det skulle passa utmärkt i ditt barns sovrum. Det kan också användas som omklädningsrum eller för att skydda ett utomhusområde (på en solig dag). Med söta små dekorativa detaljer. Myggnätsgardinen kan öppnas eller stängas som du vill.

Barnens hängande Tipi är en rolig, interaktiv leksak som låter barnen utveckla sin fantasi. Tipin är tillverkad av 100% bomullstyg, vilket gör den mycket bekväm och mjuk att ta på. Barn kan ha roligt inne i Tipi och spela spel eller bygga sandslott. Tipin är också lätt att flytta runt, så barnen kan ta den med sig vart de än går.

Ett dekorativt tillbehör

Den hängande tipin är perfekt för barn som vill ha ett eget skyddat utrymme, antingen ovanför sängen eller i ett hörn av sovrummet. Det är ett underbart dekorativt tillbehör med sin mjuka färg och detaljerade hängande tofsar. Barnen kommer att älska att leka i tipin, eftersom den är rymlig och har plats för flera barn. Den är dessutom mycket lätt. Den är lätt att montera och demontera, vilket gör den perfekt för resor eller semestrar. Slutligen är den maskintvättbar, så den är mycket praktisk och lätt att ta hand om.

En bubbla av mjukhet

Ge ditt barn en plats där det kan koppla av och må bra, en riktig kokong där de kommer att känna sig som hemma. Det är den perfekta tipin för lek, läsning och avkoppling när som helst på dygnet. Barn kan leka under den ensamma eller med vänner och använda sin fantasi för att skapa spännande äventyr. Den kan hängas upp i ett barns sovrum, ett lekrum eller till och med utomhus, i trädgården eller på terrassen. Den är lätt och kompakt, vilket gör den enkel att bära med sig. Den är perfekt för att stimulera kreativiteten och fantasin, samtidigt som den ger barnet en säker och bekväm plats att vila på.

Nattlampa för barn

Upptäck vårt breda utbud av nattlampor för barn, som är mycket mer än bara en enkel sovrumstillbehör. Det är ett mjukt, lugnande litet ljus som hjälper till att jaga bort mörkret, lugnar nattliga rädslor och förvandlar läggdags till en trevlig, lugn stund. Det är den tysta följeslagaren som vakar över dina barns sömn och ger dem det lugn och den komfort de behöver för en natt med fridfulla drömmar. Med sitt mjuka, lugnande ljus skapar nattlampan den perfekta miljön för en avslappnad, lugnande läggdagsrutin.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.