-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Indianskt tipi-hus inomhus för barn

1363,0 kr

Slut i lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Snygg 4-stolps tipi i enfärgat utförande. Med 1 dörr, 1 fönster och förvaringsfickor på insidan. Perfekt för ditt hem eller ditt barns sovrum. Dörrgardinerna kan fästas med ett snöre. Denna tipi ger dina barn ett personligt utrymme.

Det här lilla indianhuset är perfekt för barn som gillar att leka utomhus. Det är lätt att sätta upp och ta ner tack vare de medföljande repen och pinnarna. Tipin är tillverkad av vattentätt, UV-beständigt tyg, vilket gör den perfekt för soliga dagar. Barnen kan leka i den i timmar samtidigt som de är skyddade från solen.

Indisk tipi för barn

Den indiska tipin är perfekt för alla barn som drömmer om Fjärran Västern och cowboys. De kan leka eller sova i den. Den är tillverkad av linne och är helt fodrad. Tipin levereras med 4 träpinnar, 1 matta, 1 bärväska och 1 uppsättning monteringsanvisningar.
Den är lätt att montera och demontera och kan tas med överallt. Perfekt för barn i åldern 2 till 6 år.

För en överflödande fantasi

Denna indiska tipi för inomhusbruk är en otroligt rolig och pedagogisk leksak som ger barn en unik och stimulerande lekplats. Det lilla huset är utformat för barn i alla åldrar och erbjuder en uppslukande lekupplevelse som stimulerar fantasi och kreativitet.
Det är ett utmärkt sätt att uppmuntra barn att leka tillsammans och utveckla sina sociala färdigheter. Genom att leka i tipin lär sig barnen att dela med sig, samarbeta och kommunicera, vilket kan ha en positiv inverkan på deras sociala och känslomässiga utveckling.

Nattlampa för barn

Upptäck vårt breda utbud av nattlampor för barn, som är mycket mer än bara en enkel sovrumstillbehör. Det är ett mjukt, lugnande litet ljus som hjälper till att jaga bort mörkret, lugnar nattliga rädslor och förvandlar läggdags till en trevlig, lugn stund. Det är den tysta följeslagaren som vakar över dina barns sömn och ger dem det lugn och den komfort de behöver för en natt med fridfulla drömmar. Med sitt mjuka, lugnande ljus skapar nattlampan den perfekta miljön för en avslappnad, lugnande läggdagsrutin.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.