Bärbart vitt tipitält för barn med gosedjur inuti i ett rosa sovrum
Bärbart tipitält för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Bärbart tipitält för barn

852,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Detta barntepee är typiskt för de teepees som användes av amerikanska indianer förr i tiden. Med sina många möjliga färger kan ditt barn välja sitt favorittält. Med 1 fönster på sidan och 1 dörr som du kan hålla öppen med fästbanden. Ditt barn kommer att ha mycket roligt och kan till och med ta med sig några vänner.

Detta bärbara tipitält för barn är perfekt för spirande äventyrare! Det är lätt att sätta upp och ta ner och är lätt att transportera från en plats till en annan. Tältet är tillverkat av väderbeständigt polyestertyg, vilket gör det perfekt för utomhusbruk. Barnen kommer att älska att leka i detta roliga och färgglada utrymme, och du kommer att kunna njuta av kvalitetstid med familjen i tältet.

Dekorativ och pedagogisk

Tipin är så snabb och enkel att sätta upp att du kan ta den med dig vart du än går, till dina barns stora förtjusning. Ge dina barn ett privat utrymme var ni än är. Om du vill ha den hemma är den en utmärkt dekoration i ditt barns sovrum eller lekrum. Den mjuka färgen gör sig bra i alla rum. Förutom att den är vacker är den också bra för att stimulera barns fantasi. De kommer att älska att tillbringa timmar med att berätta historier och leka i sitt tält och känna sig som i en kokong.

Ett generöst utrymme

Detta tipitält är tillverkat av material av högsta kvalitet, vilket garanterar maximal hållbarhet och styrka. Tältkonstruktionen består av robusta trästolpar som enkelt fästs i de medföljande metallkopplingarna. Bomullstyget är tjockt och andas, vilket ger gott om luftcirkulation för att förhindra kvävning. Tipitältets generösa mått ger tillräckligt med utrymme för flera barn att leka tillsammans, läsa sagor eller bara koppla av.

Nattlampa för barn

Upptäck vårt breda utbud av nattlampor för barn, som är mycket mer än bara en enkel sovrumstillbehör. Det är ett mjukt, lugnande litet ljus som hjälper till att jaga bort mörkret, lugnar nattliga rädslor och förvandlar läggdags till en trevlig, lugn stund. Det är den tysta följeslagaren som vakar över dina barns sömn och ger dem det lugn och den komfort de behöver för en natt med fridfulla drömmar. Med sitt mjuka, lugnande ljus skapar nattlampan den perfekta miljön för en avslappnad, lugnande läggdagsrutin.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.