Färgglad tipi för en liten rosa flicka, med gardiner på en vit matta med stjärnor
Färgglad tipi för små flickor
1022,0 kr Select options
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Färgglad tipi för små flickor

1022,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Tipin är inte bara rolig att använda, utan framför allt kan din lilla flicka känna sig helt trygg när hon väl är inne i den. Gardinerna skapar en mysig atmosfär. Tipin är tillräckligt stor för att stå upprätt och bjuda in andra prinsessor att leka tillsammans.

Den färgglada tipin för små flickor är ett vackert trädgårdsskjul tillverkat av tyg med färgglada tryck. Den är perfekt för små flickor som gillar att leka utomhus och känna att de är i ett riktigt hus! Tipin är lätt att montera och demontera, vilket gör den perfekt för semestrar eller familjehelger.

Det är också lätt och portabelt, vilket gör det enkelt att bära med sig. Den färgglada Girl\’s Tipi är ett utmärkt sätt för små flickor att ha roligt och koppla av utomhus.

Perfekt tipi för små flickor

Denna färgglada tipi för små flickor är perfekt för inomhuslek. Det är lätt att sätta upp och ta ner tack vare de medföljande instruktionerna. Tipin är tillverkad av högkvalitativt polyestertyg och kan tvättas i maskin. Tipin är 100 cm hög och 90 cm i diameter. Tipin levereras med ett nätfönster, en dörr i tyg och 4 trästolpar. Den är ett utmärkt tillskott till ett barns sovrum eller lekrum och kommer att ge din lilla flicka timmar av rolig lek.

En prinsessas hem

Prinsesstipin är perfekt för små flickor som drömmer om att ha ett eget ställe. Tipin får dem att känna sig som hemma, så att de kan ha massor av prinsesslek. Tipin är också lätt och portabel, vilket innebär att du enkelt kan flytta den från rum till rum eller till och med ta med den när du reser. Tipin är rymlig och har plats för flera barn åt gången. Den har också ett nätfönster för bra luftcirkulation, så att föräldrarna kan hålla ett öga på sina barn samtidigt som de får lite avskildhet.

Nattlampa för barn

Upptäck vårt breda utbud av nattlampor för barn, som är mycket mer än bara en enkel sovrumstillbehör. Det är ett mjukt, lugnande litet ljus som hjälper till att jaga bort mörkret, lugnar nattliga rädslor och förvandlar läggdags till en trevlig, lugn stund. Det är den tysta följeslagaren som vakar över dina barns sömn och ger dem det lugn och den komfort de behöver för en natt med fridfulla drömmar. Med sitt mjuka, lugnande ljus skapar nattlampan den perfekta miljön för en avslappnad, lugnande läggdagsrutin.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.