Blått tipitält för barn med elefant inuti i ett rum med vit matta
Tipitält inomhus för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Tipitält inomhus för barn

568,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Tipin är den bästa platsen för ditt barn att leka och tillbringa så mycket tid som möjligt inomhus. Typisk tipi med 4 stolpar, precis som förr i tiden i den stora amerikanska västern. Attraktiv enfärgad med 1 dörr med klaffar och 1 fönster.

Tipitältet inomhus för barn är ett speciellt lekområde där fantasin och fantasin regerar. Barnen kan leka, vila och till och med ta en tupplur. Tältet är tillverkat av 100% bomull, så det är mjukt att ta på och bekvämt att bo i. Tältet levereras med 4 trästolpar, rep och en förvaringspåse.

Spela Tipi

Tipin är perfekt för inredningen i ditt hem, som ett dekorativt inslag i vardagsrummet eller i ditt barns sovrum. Och framför allt för att ha ett privat utrymme som är anpassat för ditt barn. Tipitältet för barn är en perfekt plats att vila, leka och läsa på. Det är tillverkat av 100% bomullstyg och är helt fodrat. Stängerna är tillverkade av massivt trä och tältets höjd är justerbar. Tältet är lätt att sätta upp och ta ned och kan tas med överallt.

Ett färgglatt tält

Det är den perfekta produkten för spirande små äventyrare. Detta tipi-formade tält är utformat för att användas inomhus och erbjuder en rolig och bekväm lekplats för barn. Tältet är tillverkat av högkvalitativa material och är tåligt och slitstarkt, vilket garanterar många timmars kul för barnen. Det är också lätt och kompakt, vilket gör det enkelt att transportera och förvara. Designen är enkel, men ger barnen en omslutande upplevelse i en mjuk bubbla. Tältets ljusa färger och attraktiva mönster ger en touch av stil till alla rum i huset.

Nattlampa för barn

Upptäck vårt breda utbud av nattlampor för barn, som är mycket mer än bara en enkel sovrumstillbehör. Det är ett mjukt, lugnande litet ljus som hjälper till att jaga bort mörkret, lugnar nattliga rädslor och förvandlar läggdags till en trevlig, lugn stund. Det är den tysta följeslagaren som vakar över dina barns sömn och ger dem det lugn och den komfort de behöver för en natt med fridfulla drömmar. Med sitt mjuka, lugnande ljus skapar nattlampan den perfekta miljön för en avslappnad, lugnande läggdagsrutin.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.