Svart sovsäck för barn med två dragsnören för fastsättning vid huvudet. Den invändiga färgen är mörkgrå.
Tjock, varm sovsäck för barn i svart, kompatibel med barnvagn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Tjock, varm sovsäck för barn i svart, kompatibel med barnvagn

1591,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Den här sovsäcken är perfekt för långa barnvagnsturer. Den sobra, eleganta svarta färgen smälter lätt in med ditt barns alla kläder. Sovsäcken är tillverkad av mjuka, varma material och håller ditt barn så bekvämt som möjligt när det är ute och reser.

Tvåvägsdragkedjan gör den lätt att öppna och stänga. Dessutom är den kompatibel med de flesta barnvagnar och är lätt att fästa tack vare de justerbara fästena. Med sin tjocka stoppning och innerfoder håller denna sovsäck ditt barn varmt även i det kallaste vädret.

Den ultimata sovsäcken för barn!

Denna sovsäck för barn är perfekt för de kallare årstiderna. Den är tillverkad av ett tjockt, varmt tyg och har ett mjukt, fluffigt innerfoder som får ditt barn att må bra. Den klassiska svarta färgen ger en tidlöst elegant look. Sovsäcken är kompatibel med de flesta barnvagnar och kan enkelt fästas tack vare de praktiska spännena. Den är utformad för att passa ditt barn perfekt och ge optimal komfort under hela dagen. Denna sovsäck är perfekt för att hålla ditt barn varmt och torrt när du är ute och går i barnvagnen.
Svart sovsäck för barn med två dragsnören för fastsättning vid huvudet. Den invändiga färgen är mörkgrå.

Ge ditt barn en behaglig och lugn natts sömn

Denna sovsäck för barn är perfekt för små äventyrare. Den är tjock och mysig och har utformats för optimal värme och komfort. Den tidlösa svarta färgen passar alla stilar och inredningar. Den är kompatibel med de flesta barnvagnar och är lätt att fästa tack vare dragkedjan och de justerbara remmarna. Det vattentäta tyget andas och ger ditt barn optimalt skydd mot väder och vind. Sovsäcken har en huva som kan justeras med dragsko och innerfickor för förvaring av ditt barns tillhörigheter. Ge ditt barn en skön och lugn natts sömn med denna varma och mysiga sovsäck!

Sovsäck för barn

Slå upp tältet i trädgården, vardagsrummet eller sovrummet och introducera ditt barn till campingens glädjeämnen med vårt urval av sovsäckar för barn. En garanti för varma och sköna nätter, även på semestern.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.