Grå sovsäck för barn med två dragkedjor upptill för förslutning och grå insida.
Tjock, varm sovsäck för barn i grått, lämplig för barnvagnar
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Tjock, varm sovsäck för barn i grått, lämplig för barnvagnar

1591,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Denna tjocka, varma sovsäck är en utmärkt lösning för föräldrar som vill hålla sitt barn varmt och bekvämt på natten. Sovsäcken är tillverkad av ett mjukt, slitstarkt tyg, finns i grått och har utformats för att passa de flesta barnvagnar perfekt.

Den ger extra skydd mot väder och vind så att ditt barn kan sova lugnt och skönt hela natten. Den robusta dragkedjan och de justerbara muddarna gör att sovsäcken sitter säkert på plats. Den ultramjuka, lätta stoppningen ger optimal värme och en känsla av välbefinnande för ditt barn.

Den ultimata sovsäcken för barn!

Denna sovsäck för barn är utformad för att ge optimalt skydd mot kyla och vind. Den har ett mjukt, slitstarkt yttertyg och en tjock, varm innerisolering. Den diskreta, tidlösa grå färgen passar alla stilar. Sovsäcken är kompatibel med de flesta barnvagnar och har en praktisk dragkedja för enkel montering och borttagning. Den har också justerbara remmar för personlig passform och extra säkerhet. Sovsäcken för barn är den perfekta följeslagaren för utomhuspromenader och kvällsutflykter.
80595-65a752.jpeg

Perfekt för kalla dagar

Denna tjocka, varma sovsäck för barn är perfekt för kalla dagar. Den har ett yttre lager av grå polyester som är slitstarkt och tåligt. Innerfodret är tillverkat av en blandning av bomull och polyester för att ge ditt barn en mjuk och behaglig känsla. Sovsäcken är kompatibel med de flesta barnvagnar, vilket gör den praktisk och lätt att transportera. Sovsäcken är fylld med vadd av hög kvalitet för optimal värmeisolering och långvarig värme. Dragkedjorna är starka och hållbara och håller ditt barn varmt hela natten. Den här sovsäcken är perfekt för att hålla ditt barn varmt och skönt under kyliga nätter.

Sovsäck för barn

Slå upp tältet i trädgården, vardagsrummet eller sovrummet och introducera ditt barn till campingens glädjeämnen med vårt urval av sovsäckar för barn. En garanti för varma och sköna nätter, även på semestern.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.